• Wish List (0)
 • compare
 • Servicii pentru dezinfectie, deratizare, dezinsectie.

  Servicii pentru dezinfectie, deratizare, dezinsectie.

  Servicii completa DDD ,


  Ce este dezinsecția?


  Dezinsecţia este acţiunea de eliminare a insectelor dăunătoare pentru sănătatea omului, animalelor sau culturilor agricole; alături de curățenie și dezinfecție, contribuie la combaterea și prevenirea unor boli transmise de insecte și acarieni către om, făcând parte din complexul de măsuri de igienizare a mediului înconjurător.

  CUM se realizează dezinsecția?


  Dezinsecția poate fi realizată atât prin metode chimice cât și prin metode ecologice.

  Dezinsecția chimică se realizează cu ajutorul pompelor de joasă presiune (vermorel), pompelor automatizate de mare presiune (atomizoare), nebulizatoarelor ULV (generatoare de "ceață rece"), termonebulizatoarelor (generatoare de "ceață caldă") cu ajutorul cărora se pulverizează substanța insecticidă.
  Toate substanțele insecticide pe care le folosim sunt avizate de Ministerul Sănătății și fac parte din grupele de toxicitate III și IV. Asta înseamnă că după aplicare, odată uscate, NU DĂUNEAZĂ sub nici o formă vietăților cu sânge cald (oameni, animale de companie, etc).

  Dezinsecția ecologică realizată de o firmă d.d.d. autorizată se poate executa cu ajutorul stațiilor de captare pe bază de adeziv cu atractanți, atât alimentari, cât și hormonali. Această variantă nu dăunează sub nici o formă mediului.

  Pentru restaurante,Hoteluri,magazine,depozite,hale,service auto,pensiuni,firme,blocuri,scari de blocuri,subsoluri,agricultura,camp,


  Ce este BIO dezinsecția?


  Bio dezinsecția este o metodă de decontaminare recomandată până și celor mai sensibile spații, acestea putând fi repuse în folosință imediat, în doar cateva ore de la aplicare. În plus, nu dăunează în niciun fel mediului înconjurător. Pentru dezinsecția BIO, Compania DDD® vă pune la dispoziție tehnologia AquaPy®.

  Beneficii AquaPy®

      aplicat rezidual în spații sensibile, asigură acestora o folosință imediată, în doar câteva ore de la aplicare (după ventilarea puternică);
      are un efect de knock-down spectaculos, este biodegradabil, nu miroase, nu pătează și nu lasă urme;
      insecticid lichid pe bază de piretrine naturale pure, sinergizate cu piperonil butoxide;
      formulat pe baza unei tehnologii revoluționare anti evaporare - FFASTTM;
      nu conține solvent și este indicat să fie folosit numai în diluție exclusivă cu apă.

  Pentru restaurante,Hoteluri,magazine,depozite,hale,service auto,pensiuni,firme,blocuri,scari de blocuri,subsoluri,agricultura,camp,

  Ce este dezinfecția?


  O soluție rapidă și eficientă pentru spații igienizate.
  Dezinfecţia reprezintă întrebuinţarea diferitelor metode pentru decontaminare cu scopul de a distruge formele adulte şi de rezistenţă a microbilor din aer, de pe obiecte, tegumente şi instrumente. Se folosesc agenţi fizici (raze solare, ultraviolete artificiale) şi chimici. Obiectivul este de a preveni infecţiile şi bolile transmisibile.

  CUM se realizează dezinfecția?

  Dezinfecția este o intervenție de contact care distruge toți virușii prezenți în spațiile tratate într-o perioadă de timp cuprinsă între 10 și 30 de minute, în funcție de tipul agentului patogen și de concentrația aplicabilă pentru fiecare tip de infestare în parte.

  Compania DDD® efectuează dezinfecții profesionale prin două procedee:

      Pulverizare - cu ajutorul pompelor de joasă presiune (vermorele) sau pompelor de mare presiune (atomizoare), iar la aplicare se obține o singură picătură cu dimensiunea de 300 μ diametru;
      Nebulizare (după caz, termonebulizarea) - cu ajutorul nebulizatoarelor ULV (Ultra Low Volume) - generatoare de ceață rece, la aplicare se obțin 1000 picături de 30 μ diametru;

  CE este BIO-dezinfecția?

  Bio-dezinfecția este o metodă de decontaminare recomandată până și celor mai sensibile spații. Spre deosebire de nebulizarea clasică care crează o ceață umedă, Bio-dezinfecția se bazează pe generarea de ceaţă uscată, ceea ce se traduce în beneficii concrete pentru client:

      nu produce umezeală şi nici acid paracetic, deci nu este coroziv, astfel putându-se trata şi echipamentele electronice;
      nu pătează, nu necesită aerisirea spaţiului, nu este periculos pentru personal sau mediu, nu generează reziduuri;
      elimină mirosurile neplăcute;
      este total biodegradabil, nonagresiv cu mediul, nonalergic, anticoroziv (ceaţă uscată), nu generează rezistenţă la bacterii;
      resetarea, într-un interval de 30-40 minute, a întreg istoricului V.B.S.F. virucid, bactericid, sporicid şi fungicid acumulat în decursul timpului în spaţiul tratat;
      oferă protecţie bactericidă, sporicidă şi fungicidă prin dezinfecţie periodică, la intervale de 20-30 zile în funcţie de traficul în zona tratată.

  Pentru restaurante,Hoteluri,magazine,depozite,hale,service auto,pensiuni,firme,blocuri,scari de blocuri,subsoluri,agricultura,camp,

  Ce este deratizarea?


  Prezența rozătoarelor nu crează doar un disconfort, ci ne pune în pericol sănătatea, acestea fiind cei mai mari purtători de boli și microbi.
  Deratizarea este acţiunea de eliminare a animalelor rozătoare dăunătoare (şobolani, şoareci, etc.) prin mijloace chimice și ecologice.

  Spre deosebire de agenţii patogeni sau insecte, rozătoarele pot călători pe distanţe mult mai mari şi au un grad mai dezvoltat de inteligenţă (mai ales şobolanii). Drept urmare, combaterea acestora nu poate fi făcută cu succes prin acțiuni discontinue, ci printr-un efort susținut, Compania DDD® fiind un partener de cursă lungă în acest proces.

  CUM se realizează deratizarea?

  Deratizarea chimică se realizează prin montarea stațiilor de intoxicare, parcurgând următorii pași:

      Evaluarea gradului de infestare se face pe baza urmelor lăsate: mâncare începută, găurile pe care dăunătorii le rod în pardoseală, pereți și eventuale cadavre.
      Gradul de infestare poate fi influențat de mai multe variabile, cum ar fi specificul locației (dacă există vegetație în exces sau nu) sau vecinătățile acesteia (dacă există surse de unde ar putea să vină rozătoarele- câmp, pădure, fabrici, etc).
      Stațiile de intoxicare se dispun într-un sistem tip barieră pe perimetrul suprafeței care urmează a fi tratată, în jurul clădirilor cât și la căile de acces, după care se alimentează stațiile cu substanțe raticide.
      În funcţie de gradul infestării se stabilesc numărul de intervenţii de deratizare. De regulă deratizarea se face într-o singură etapă, dar dacă există un grad ridicat de infestare se recomandă 2 sau 3 etape la interval de 1-2 săptămâni.
      O operațiune completă de deratizare se finalizează atunci când consumul de substanță raticidă din stațiile de intoxicare a încetat complet.

  Deratizarea exterioară se realizează prin amplasarea substanței raticide în stații de intoxicare din material plastic, dotate cu sistem de închidere cu cheie, pentru a putea evita accesul voit sau accidental atât al oamenilor, cât și al animalelor de companie. Durata de exploatare a stațiilor de intoxicare este de maxim 5-7 ani, dacă nu sunt vandalizate.

  Combatarea şerpilor se face în 2 etape, la interval de 2 săptămâni. Şerpii se îndepărtează prin aplicarea unor substanţe repelente în zonele unde doriţi să îi îndepărtaţi. În prima etapă se formează un cerc întrerupt (se aplică din 2 în 2 metri substanţă repelentă, astfel încât șerpii să poată părăsi zona) de jurul împrejurul locului vizat, iar în cea de a doua etapă se închide cercul, astfel încât şerpii nu vor mai pătrunde în zona vizată.

  Pentru restaurante,Hoteluri,magazine,depozite,hale,service auto,pensiuni,firme,blocuri,scari de blocuri,subsoluri,agricultura,camp,  Adaugă comentariu