• Wish List (0)
 • compare
 • Marcaj Pentru Pardoseala  Citeste mai mult     Marcaj pentru pardoseala

  Prevenirea desfășoară lucrări de semnalizare rutieră, în industrii, pe șantierele de producție sau pe drumurile urbane. Compania noastră de marcare a podelei efectuează toate lucrările de marcare a podelei:  pe drumuri: vopsea marcaj rutier/marcaj teren autostrada semnalizare orizontală / marcaje orizontale marcarea podelei companiei și marcarea podelei industriale,

  Marcarea podelei reunește toate tehnicile de semnalizare de pe drumuri. Aceste tehnici sunt folosite pentru a concretiza regulile de circulație. De asemenea, fac posibilă semnificarea regulilor de utilizare a benzilor de circulație, precum și a parcărilor.

  Firma noastra lucreaza atat la suprafata drumului, la pardoseala industriala sau la marcarea pardoselilor sportive. Vopselele și/sau rășinile folosite sunt adaptate proiectului: vopsea poliuretanică,vopsea pe baza de apa, rășină și ștanțare la cald și/sau la rece.

  Obiectivul principal al indicatoarelor rutiere este de a îmbunătăți înțelegerea și respectarea regulilor de conducere. De asemenea, face posibilă concretizarea regulilor de miscare precum și a parcării autorizate.

  Vopseaua și echipamentele folosite pe site-urile noastre garantează durabilitate și vizibilitate maximă. Am lucrat întotdeauna cu profesioniști, în parteneriat cu liderii de piață ai Uniunii Europene, dar și ai lumii. Satisfacția clienților se află în centrul misiunii noastre.

  Semnale rutiere orizontale și tehnici profesionale de marcare: drumuri, parcări etc. Tehnicile noastre industriale de marcare a podelei pot fi aplicate pe toate tipurile de suprafețe. Paleta noastră se extinde dincolo de culorile galben și alb, dominante în sector.  

      Oferim clienților noștri o gamă largă de linii de marcare:

  -Benzi continue de culoare albă, neagră sau roșie

  -Benzi discontinue de culoare albă, neagră sau roșie

  -Dungi galbene și negre

  -Marcaje galbene pe podea

  -Linie de marcare mixtă

  Așa că oferim informații, marcate cu benzi, oriunde aveți nevoie. Aceste servicii îndeplinesc diferitele constrângeri și cerințe ale semnalizării la sol în domeniul privat sau public.

      Marcajul la sol este utilizat pentru:

  -furnizeaza informatie

  -ghidare vehiculele și pietonii de-a lungul zonelor de trafic și de parcare

  Într-adevăr, distanțele de siguranță clar materializate ajută la securizarea traficului.

      Toate cererile de semnalizare orizontală pot fi făcute:

  -Linii galbene continue și linii întrerupte

  -Liniile încrucișate

  -linii de descurajare

  -linii de țărm

  -Drumuri cu două sensuri trafic cu două sensuri

  -Cedați drumul sau treceri de pietoni

  -Locuri adaptate sau locuri rezervate persoanelor cu dizabilități

  -Spatii pentru vehicule electrice

  -Acces pentru scaune cu rotile/marcaje pe podea pentru persoane cu dizabilități

  -Benzi pentru vehicule cu mișcare lentă

  -Piste pentru cicliști

  -Semnalizarea locurilor periculoase

  -Semnalizarea obstacolelor care pot provoca șocuri sau accidente,

  De asemenea, realizăm parcări la comandă și locuri de parcare cu semnalizare. Dincolo de linia continuă, în alte sectoare de activitate, marcarea podelei poate răspunde la noile coduri. În contextul proiectelor private, răspundem și unor solicitări mai specifice.

  Pentru aceasta, Prevenirea, firma de marcaj rutier, se adapteaza la cererea dumneavoastra, pentru a gasi impreuna solutia potrivita. Analizând în comun constrângerile dumneavoastră, mediul dumneavoastră și nevoile dumneavoastră, asigurăm conformitatea produsului de marcare.

  Executam marcaje personalizate de podea: terenuri de sport, depozite etc.

  Experiența ne permite să luăm în considerare o gamă largă de posibilități. Designul și aplicarea semnalizării de podea sunt adaptate spațiului dumneavoastră.

  Acest proces se aplică oricărui alt aspect utilizat de vehicul sau utilizatori. Face posibilă desemnarea utilizării zonelor.

  Oferim garanția unei soluții durabile de marcare a podelei. Pentru orice tip de interventie, aplicarea pe sol (marcaj la cald sau la rece) trebuie sa fie durabila si fiabila. Trebuie să reziste la constrângerile mediului înconjurător (climat, tip de acoperire sau frecventare). Firma noastra de marcare pardoseala asigura in avans (vopsea, adezivi, metode de interventie) un control si un studiu adaptat cererii dumneavoastra.

  Datorită know-how-ului și expertizei grupului nostru, Prevenirea garantează semnalizarea la sol a unei companii profesioniste.,

      Beneficiile marcajului rutier profesional

  Semnalizarea orizontală adecvată și marcajele de podea oferă câteva avantaje:

  -îmbunătățiti funcționarea trotuarelor sau benzilor pe care sunt aplicate marcaje la podea

  -asigurati și ghidati utilizatorii.

  -creați o comunicare adaptată și funcțională pentru toți utilizatorii, publici sau privați.

  PREVENIREA beneficiaza de o expertiza care ii permite sa functioneze dupa proceduri adaptate si personalizabile.

  Realizam intervenții recunoscute și certificate. Echipele noastre lucrează cu scopul de a vă perfecționa și optimiza semnalizarea. Beneficiind de instruire regulată, certificată și adaptată, personalul nostru se angajează să vă satisfacă datorită expertizei și know-how-ului său.

  Operăm peste tot în Romania. Majoritatea filialelor noastre sunt situate în Bucuresti,Cluj,Timisoara,Arad,Iasi. Putem interveni rapid, eficient și fiabil în afacerea sau comunitatea dumneavoastră.

  Oferim calitate, adaptabilitate și trasabilitate. De la montaj de către tehnicienii noștri până la livrarea finală, alegerea PREVENIREA este garanția unei lucrări de calitate.

      În conformitate cu specificațiile dumneavoastră, definim:

  -zone de protejat

  -echipamentul necesar

  -panouri adaptate (dimensiuni, semne)

  -personal la fața locului

  Aplicația se dorește a fi de lungă durată, fiabilă și meticuloasă, pentru utilizatorii drumurilor. Vă asigurăm responsabilitatea dumneavoastră, precum și a noastră, pentru toți.


  Cere oferta!