• Wish List (0)
 • compare
 • Marcaj Pentru Pardoseala


  Marcaj pentru pardoseala,


  Prevenirea desfășoară lucrări de semnalizare rutieră, în industrii, pe șantierele de producție sau pe drumurile urbane. Compania noastră de marcare a podelei efectuează toate lucrările de marcare a podelei:  pe drumuri: vopsea marcaj rutier/marcaj teren autostrada semnalizare orizontală / marcaje orizontale marcarea podelei companiei și marcarea podelei industriale,

  Marcarea podelei reunește toate tehnicile de semnalizare de pe drumuri. Aceste tehnici sunt folosite pentru a concretiza regulile de circulație. De asemenea, fac posibilă semnificarea regulilor de utilizare a benzilor de circulație, precum și a parcărilor.

  Firma noastra lucreaza atat la suprafata drumului, la pardoseala industriala sau la marcarea pardoselilor sportive. Vopselele și/sau rășinile folosite sunt adaptate proiectului: vopsea poliuretanică,vopsea pe baza de apa

  rășină și ștanțare la cald și/sau la rece.. Acțiune pentru a marca.

  Obiectivul principal al indicatoarelor rutiere este de a îmbunătăți înțelegerea și respectarea regulilor de conducere. De asemenea, face posibilă concretizarea regulilor de mizare precum și a parcării autorizate.

  Vopseaua și echipamentele folosite pe site-urile noastre garantează durabilitate și vizibilitate maximă. Am lucrat întotdeauna cu profesioniști, în parteneriat cu liderii de piață ai Uniunii Europene, dar și ai lumii. Satisfacția clienților se află în centrul misiunilor noastre.

  Semnale rutiere orizontale și tehnici profesionale de marcare: drumuri, parcări etc.
  Tehnicile noastre industriale de marcare a podelei pot fi aplicate pe toate tipurile de suprafețe amalgamate. Paleta noastră se extinde dincolo de culorile galben și alb, dominante în sector.
  Într-adevăr, oferim clienților noștri o gamă largă de linii de marcare:

  Benzi continue de culoare albă, neagră sau roșie
  Benzi discontinue de culoare albă, neagră sau roșie
  dungi galbene și negre
  Marcaje galbene pe podea
  Linie de marcare mixtă
  Așa că oferim informații, marcate cu benzi, oriunde aveți nevoie. Aceste servicii îndeplinesc diferitele constrângeri și cerințe ale semnalizării la sol în domeniul privat sau public.
  Marcajul la sol este utilizat pentru:

  furnizeaza informatie
  ghidați vehiculele și pietonii de-a lungul zonelor de trafic și de parcare
  Într-adevăr, distanțele de siguranță clar materializate ajută la securizarea traficului.
  Toate cererile de semnalizare orizontală pot fi făcute:

  Linii galbene continue și linii întrerupte
  Liniile încrucișate
  linii de descurajare
  linii de țărm
  Drumuri cu două sensuri trafic cu două sensuri
  Cedați drumul sau trecerea de pietoni
  Locuri adaptate sau locuri rezervate persoanelor cu dizabilități
  Spatii pentru vehicule electrice
  Acces pentru scaune cu rotile/marcaje pe podea pentru persoane cu dizabilități
  Benzi pentru vehicule cu mișcare lentă
  Piste pentru cicliști
  Semnalizarea locurilor periculoase
  Semnalizarea obstacolelor care pot provoca șocuri sau accidente,
  De asemenea, realizăm parcări la comandă și locuri de parcare cu semnalizare. Dincolo de linia continuă, în alte sectoare de activitate, marcarea podelei poate răspunde la noile coduri. În contextul proiectelor private, răspundem și unor solicitări mai specifice.

  Pentru aceasta, Prevenirea, firma de marcaj rutier, se adapteaza la cererea dumneavoastra, pentru a gasi impreuna solutia potrivita. Analizând în comun constrângerile dumneavoastră, mediul dumneavoastră și nevoile dumneavoastră, asigurăm conformitatea produsului de marcare.
  Marcaje personalizate de podea: sports terenuri, depozite etc.
  Experiența nu permite să luăm în considerare o gamă largă de posibilități. Designul și aplicarea semnalizării de poate sunt adaptate spațiului dumneavoastră.

  Acest proces se aplică oricărui alt aspect utilizat de vehicul sau utilizatori. Face posibilă desemnarea utilizării zonelor. Astfel, oferă și servicii noastre pentru toate sălile de sport precum sălile de sport sau terenurile de tenis.
  Garanția unei soluții durabile de marcare a podelei
  Pentru orice tip de interventie, aplicarea pe sol (marcaj la cald sau la rece) trebuie sa fie durabila si fiabila. Trebuie să reziste la constrângerile mediului înconjurător (climat, tip de acoperire sau frecventare). Firma noastra de marcare pardoseala asigura in amonte (vopsea, adezivi, metode de interventie) un control si un studiu adaptat cererii dumneavoastra.

  Datorită know-how-ului și expertizei grupului nostru, Prevenirea garantează semnalizarea la sol a unei companii profesioniste.,
  Beneficiile marcajului rutier profesional
  Semnalizarea orizontală adecvată și marcajele de podea oferă câteva avantaje:

  Pentru a îmbunătăți funcționarea trotuarelor sau benzilor pe care sunt aplicate marcaje la podea
  Îmbunătățiți, asigurați și ghidați utilizatorii.
  Creați o comunicare adaptată și funcțională pentru toți utilizatorii, publici sau privați.
  PREVENIREA beneficiaza de o expertiza care ii permite sa functioneze dupa proceduri adaptate si personalizabile.,
  Intervenții recunoscute și certificate
  Echipele noastre lucrează cu scopul de a vă perfecționa și optimiza semnalizarea. Beneficiind de instruire regulată, certificată și adaptată, personalul nostru se angajează să vă satisfacă datorită expertizei și know-how-ului său.

  Operăm peste tot în Romania. Majoritatea filialelor noastre sunt situate în Bucuresti,Cluj,Timisoara,Arad,Iasi. Putem interveni rapid, eficient și fiabil în afacerea sau comunitatea dumneavoastră.
  Calitate, adaptabilitate și trasabilitate
  De la montaj de către tehnicienii noștri până la livrarea finală, alegerea PREVENIREA este garanția unei lucrări de calitate. În conformitate cu specificațiile dumneavoastră, definim:

  zone de protejat
  echipamentul necesar
  panouri adaptate (dimensiuni, semne)
  personal la fața locului
  Aplicația se dorește a fi de lungă durată, fiabilă și meticuloasă, pentru utilizatorii drumurilor. Vă asigurăm responsabilitatea dumneavoastră, precum și a noastră, pentru toți.