• Wish List (0)
 • compare
 • Marcaj pentru beton   


      Marcaje pentru beton

  Marcarea industrială a podelei este utilizarea unor indicii vizuale, cum ar fi linii, forme și semne pe podele, pentru a ajuta la navigarea într-un spațiu. Aceste semne evidențiază pericolele, descriu stațiile de lucru și locurile de depozitare, direcționează traficul și oferă informații sau instrucțiuni importante de siguranță. Marcarea industrială a podelei este adesea parte a unui sistem de comunicare vizuală mai mare, care include semne și etichete de perete.

  Vopsea pentru podea și benzi industriale de marcare a podelei

  Folosit în mod tradițional ca parte a procedurii normale pentru a marca liniile și limitele de pe podelele de depozitare și de fabricație cu vopsele pentru podea. Marcarea industrială a podelei se face de obicei folosind vopsea sau produse adezive, inclusiv bandă de marcare a podelei, semnalizare. Panglicile sunt disponibile într-o varietate de stiluri care au diferite culori, materiale și grosimi. Puteți selecta benzi în funcție de condițiile (cum ar fi nivelurile de trafic, pericolele prezente, lucrările în curs etc.) spațiului pe care îl veți marca.,

  Bandă galbenă trebuie utilizata pentru toate echipamentele, accesoriile, standurile, cărucioarele etc. Descrierea lor cu bandă galbena îi averizeaza pe oameni cu privire la prezența lor și, de asemenea, îi informează unde să le pună când au terminat să le folosească.

  De ce să folosiți marcaje industriale pentru podea? Iată câteva motive cheie pentru care atât de multe unități folosesc marcaje industriale pentru podea. 

  -Îmbunătățirea organizațională. Orice creștere a unei organizații într-o unitate va reduce timpul și energia pierdută. Identificarea zonelor, de exemplu, poate informa rapid oamenii unde trebuie să fie lucrurile.

  -Găsiți echipament de prim ajutor.  În caz de urgență, fiecare secundă este critică. A avea marcaje pe podea care pot conduce angajații sau personalul de intervenție la lucruri precum stingătoarele de incendiu, stațiile de spălare a ochilor de urgență, trusele de prim ajutor și defibrilatoarele electronice automate (DEA) poate minimiza rănile sau chiar poate evita decesele.

  -Ajutor la navigare. Având în vedere dimensiunea și amploarea multor facilități, poate fi foarte util să aveți marcaje pe podea pentru a ghida oamenii. O culoare poate duce la cea mai apropiată ieșire, o altă culoare la biroul principal și așa mai departe.,

  -Direcția circulației. În toate zonele în care circulă vehiculele, marcajele benzii pot acționa ca linii pe un drum normal. Ele pot spune oamenilor unde să conducă, în ce direcție și chiar cât de repede. Doar creează un set de standarde de trafic și antrenează pe toată lumea.


  Cere oferta!