• Wish List (0)
 • compare
 • Blog
  Servicii pentru dezinfectie, deratizare, dezinsectie.

  Servicii completa DDD ,


  Ce este dezinsecția?


  Dezinsecţia este acţiunea de eliminare a insectelor dăunătoare pentru sănătatea omului, animalelor sau culturilor agricole; alături de curățenie și dezinfecție, contribuie la combaterea și prevenirea unor boli transmise de insecte și acarieni către om, făcând parte din complexul de măsuri de igienizare a mediului înconjurător.

  CUM se realizează dezinsecția?


  Dezinsecția poate fi realizată atât prin metode chimice cât și prin metode ecologice.

  Dezinsecția chimică se realizează cu ajutorul pompelor de joasă presiune (vermorel), pompelor automatizate de mare presiune (atomizoare), nebulizatoarelor ULV (generatoare de "ceață rece"), termonebulizatoarelor (generatoare de "ceață caldă") cu ajutorul cărora se pulverizează substanța insecticidă.
  Toate substanțele insecticide pe care le folosim sunt avizate de Ministerul Sănătății și fac parte din grupele de toxicitate III și IV. Asta înseamnă că după aplicare, odată uscate, NU DĂUNEAZĂ sub nici o formă vietăților cu sânge cald (oameni, animale de companie, etc).

  Dezinsecția ecologică realizată de o firmă d.d.d. autorizată se poate executa cu ajutorul stațiilor de captare pe bază de adeziv cu atractanți, atât alimentari, cât și hormonali. Această variantă nu dăunează sub nici o formă mediului.

  Pentru restaurante,Hoteluri,magazine,depozite,hale,service auto,pensiuni,firme,blocuri,scari de blocuri,subsoluri,agricultura,camp,


  Ce este BIO dezinsecția?


  Bio dezinsecția este o metodă de decontaminare recomandată până și celor mai sensibile spații, acestea putând fi repuse în folosință imediat, în doar cateva ore de la aplicare. În plus, nu dăunează în niciun fel mediului înconjurător. Pentru dezinsecția BIO, Compania DDD® vă pune la dispoziție tehnologia AquaPy®.

  Beneficii AquaPy®

      aplicat rezidual în spații sensibile, asigură acestora o folosință imediată, în doar câteva ore de la aplicare (după ventilarea puternică);
      are un efect de knock-down spectaculos, este biodegradabil, nu miroase, nu pătează și nu lasă urme;
      insecticid lichid pe bază de piretrine naturale pure, sinergizate cu piperonil butoxide;
      formulat pe baza unei tehnologii revoluționare anti evaporare - FFASTTM;
      nu conține solvent și este indicat să fie folosit numai în diluție exclusivă cu apă.

  Pentru restaurante,Hoteluri,magazine,depozite,hale,service auto,pensiuni,firme,blocuri,scari de blocuri,subsoluri,agricultura,camp,

  Ce este dezinfecția?


  O soluție rapidă și eficientă pentru spații igienizate.
  Dezinfecţia reprezintă întrebuinţarea diferitelor metode pentru decontaminare cu scopul de a distruge formele adulte şi de rezistenţă a microbilor din aer, de pe obiecte, tegumente şi instrumente. Se folosesc agenţi fizici (raze solare, ultraviolete artificiale) şi chimici. Obiectivul este de a preveni infecţiile şi bolile transmisibile.

  CUM se realizează dezinfecția?

  Dezinfecția este o intervenție de contact care distruge toți virușii prezenți în spațiile tratate într-o perioadă de timp cuprinsă între 10 și 30 de minute, în funcție de tipul agentului patogen și de concentrația aplicabilă pentru fiecare tip de infestare în parte.

  Compania DDD® efectuează dezinfecții profesionale prin două procedee:

      Pulverizare - cu ajutorul pompelor de joasă presiune (vermorele) sau pompelor de mare presiune (atomizoare), iar la aplicare se obține o singură picătură cu dimensiunea de 300 μ diametru;
      Nebulizare (după caz, termonebulizarea) - cu ajutorul nebulizatoarelor ULV (Ultra Low Volume) - generatoare de ceață rece, la aplicare se obțin 1000 picături de 30 μ diametru;

  CE este BIO-dezinfecția?

  Bio-dezinfecția este o metodă de decontaminare recomandată până și celor mai sensibile spații. Spre deosebire de nebulizarea clasică care crează o ceață umedă, Bio-dezinfecția se bazează pe generarea de ceaţă uscată, ceea ce se traduce în beneficii concrete pentru client:

      nu produce umezeală şi nici acid paracetic, deci nu este coroziv, astfel putându-se trata şi echipamentele electronice;
      nu pătează, nu necesită aerisirea spaţiului, nu este periculos pentru personal sau mediu, nu generează reziduuri;
      elimină mirosurile neplăcute;
      este total biodegradabil, nonagresiv cu mediul, nonalergic, anticoroziv (ceaţă uscată), nu generează rezistenţă la bacterii;
      resetarea, într-un interval de 30-40 minute, a întreg istoricului V.B.S.F. virucid, bactericid, sporicid şi fungicid acumulat în decursul timpului în spaţiul tratat;
      oferă protecţie bactericidă, sporicidă şi fungicidă prin dezinfecţie periodică, la intervale de 20-30 zile în funcţie de traficul în zona tratată.

  Pentru restaurante,Hoteluri,magazine,depozite,hale,service auto,pensiuni,firme,blocuri,scari de blocuri,subsoluri,agricultura,camp,

  Ce este deratizarea?


  Prezența rozătoarelor nu crează doar un disconfort, ci ne pune în pericol sănătatea, acestea fiind cei mai mari purtători de boli și microbi.
  Deratizarea este acţiunea de eliminare a animalelor rozătoare dăunătoare (şobolani, şoareci, etc.) prin mijloace chimice și ecologice.

  Spre deosebire de agenţii patogeni sau insecte, rozătoarele pot călători pe distanţe mult mai mari şi au un grad mai dezvoltat de inteligenţă (mai ales şobolanii). Drept urmare, combaterea acestora nu poate fi făcută cu succes prin acțiuni discontinue, ci printr-un efort susținut, Compania DDD® fiind un partener de cursă lungă în acest proces.

  CUM se realizează deratizarea?

  Deratizarea chimică se realizează prin montarea stațiilor de intoxicare, parcurgând următorii pași:

      Evaluarea gradului de infestare se face pe baza urmelor lăsate: mâncare începută, găurile pe care dăunătorii le rod în pardoseală, pereți și eventuale cadavre.
      Gradul de infestare poate fi influențat de mai multe variabile, cum ar fi specificul locației (dacă există vegetație în exces sau nu) sau vecinătățile acesteia (dacă există surse de unde ar putea să vină rozătoarele- câmp, pădure, fabrici, etc).
      Stațiile de intoxicare se dispun într-un sistem tip barieră pe perimetrul suprafeței care urmează a fi tratată, în jurul clădirilor cât și la căile de acces, după care se alimentează stațiile cu substanțe raticide.
      În funcţie de gradul infestării se stabilesc numărul de intervenţii de deratizare. De regulă deratizarea se face într-o singură etapă, dar dacă există un grad ridicat de infestare se recomandă 2 sau 3 etape la interval de 1-2 săptămâni.
      O operațiune completă de deratizare se finalizează atunci când consumul de substanță raticidă din stațiile de intoxicare a încetat complet.

  Deratizarea exterioară se realizează prin amplasarea substanței raticide în stații de intoxicare din material plastic, dotate cu sistem de închidere cu cheie, pentru a putea evita accesul voit sau accidental atât al oamenilor, cât și al animalelor de companie. Durata de exploatare a stațiilor de intoxicare este de maxim 5-7 ani, dacă nu sunt vandalizate.

  Combatarea şerpilor se face în 2 etape, la interval de 2 săptămâni. Şerpii se îndepărtează prin aplicarea unor substanţe repelente în zonele unde doriţi să îi îndepărtaţi. În prima etapă se formează un cerc întrerupt (se aplică din 2 în 2 metri substanţă repelentă, astfel încât șerpii să poată părăsi zona) de jurul împrejurul locului vizat, iar în cea de a doua etapă se închide cercul, astfel încât şerpii nu vor mai pătrunde în zona vizată.

  Pentru restaurante,Hoteluri,magazine,depozite,hale,service auto,pensiuni,firme,blocuri,scari de blocuri,subsoluri,agricultura,camp,  Blog
  Marcaje pentru protectia muncii si PSI

  HG 971/2006 ✓ privind cerintele minime pentru marcaje pentru protectia muncii si prevenirea stingerea incendiilor,


      Oferim clienților noștri soluții tehnice și eficiente adaptate nevoilor și constrângerilor dumneavoastră. De la pregătirea pardoselilor în conformitate cu normele în vigoare pentru aplicarea rășinilor și betonului decorativ, ne adaptăm la cerințele dumneavoastră, la sediul dumneavoastră și intervenim rapid în Bucuresti,Timisoara,Brasov,Cluj,Constanta,Sibiu,Arad,Iasi pentru a reduce timpul de nefuncționare al suprafețelor dumneavoastră industriale.


  Ce tip de marcare pe podea facem?

      Marcaje de pardoseală pentru trafic pietonal
      Marcarea circulației la sol a mașinilor și materialelor
      Marcaj parcare
      Marcaj interior pe podea
      Marcaj exterior pe podea
      Marcaj la sol ieșire de siguranță la incendiu și de urgență
      Marcaj pe podea pentru zona de pericol
      Indicatoare rutiere de marcare la podea,

  Pardoseala epoxidica.

  Pardoseala epoxidica este o suprafata continua. fără rosturi sau îmbinări, realizate din rășini epoxidice colorate, fără solvenți, având multiple domenii de utilizare.

  Pardoselile epoxidice sunt de mai multe tipuri dintre care amintim:

  Pardoseli Epoxidice multilayer pe baza de apa

  Pardoseli epoxidic multistrat

  Pardoseli Epoxidice self-leveling pe baza de apa

  Epoxidic autonivelant Pardoseli

  Pardoseli Epoxidice cu mortar
  Pardoseala epoxidica are urmatoarele caracteristici tehnice:

      Indeplineste conditiile sanitare europene de calitate si siguranta alimentara , precum si cele de rezistenta electrica.
      Rezistenta la actiunea grasimilor, uleiurilor, combustibililor, apei sub presiune, agentilor si proceselor de curatare.
      Pardoseala epoxidica are a neutru miros if continuous redus of compusi organici volatili
      Este impermeabilă, izolând complet suportul pe care este aplicată
      The epoxy pardosele is poate regasi a finishaj texturat, neted sau non-slip, in function de necesitatile beneficiarilor
      Este antistatică/anti-praf
      Pardoseala epoxidică se poate aplica și peste pardoseli vechi (pardoseli din rașini, beton degradat, placi ceramice, mozaic etc)
      Are rezistenta mecanica, chimica, la abraziune, soc termic, UV, rezistenta la diferite tipuri de trafic
      Se aplică și se usucă rapid
      Gamă de culori diversificată precum și de texturi, la alegerea beneficiarilor.

  Pardoseli epoxidice – Avantajele și beneficiile acestora

      Pardoselile epoxidice sunt suprafete fara rosturi sau imbinari evitand astfel dezvoltarea florei microbiale acestea fiind igienice, usor de curatat si intretinut. Are proprietăți electrostatice conductoare / disipative.
      Sunt usor de curatat si dezinfectat. Nu contamineaza produsele, nu le afecteaza caracteristicile.
      Prin aplicarea lor, se economisesc importante resurse financiare și timp
      Pardoselile epoxidice protejeaza betonul, nu permit patrunderea apei si de asemenea nu permit scurgerea substantelor poluante in mediul inconjurator.
      Ele sunt rezistente la alunecare si ofera siguranta angajatilor in mediul de lucru
      Reduce expunerea la factori alergenici
      Pardoselile epoxidice pot fi turnate în spații cu destinații complexe și diverse
      Aplicarea are loc rapid, astfel nu este necesara opirea activitatii pe perioade lungi de timp.

  Pardoseala poliuretanica. Avantajele si caracteristicile pardoselii poliuretanice

      Pardoselile poliuretanice au o elasticitate si flexibilitate mare;
      Nenumarate posibilitati in materie de design;
      Rezistenta ridicata la acizii
      Pardoselile poliuretanice sunt impermeabile;
      Poseda rezistente mecanice ridicate;
      Au rezistenta ridicata la UV;
      Emisii COV (compusi organici volatili) reduse;
      Usor antiderapanta;
      Are durata de viata mare;
      Proprietati de preluare fisuri;
      Nu contine solventi;
      Economica.

  Sisteme pardoseli pentru parcări auto

  Este necesar sa discutam si despre sisteme pardoseli pentru parcari auto, pentru ca parcarea a devenit o parte vitală a comunității. Aceasta este în continuă mișcare în zilele noastre, în special în zonele metropolitane, toate dezvoltându-se într-un ritm din ce în ce mai rapid.

  Aceasta înseamnă realizarea continuă a mai multor spaţii de parcare prin construirea de parcări noi. Totodata inseamna ca este necesara și extinderea şi renovarea frecventă a celor existente.
  Parcările auto fie că sunt subterane, supraterane, din beton armat sau cu structura din oțel au de obicei zone din beton armat care sunt expuse la o gamă largă de substanțe agresive. Aceste zone trebuie să aibă o protecție adecvată pentru a-și îndeplini cerințele și durata de viață precum și siguranța în exploatare.
  Sistemele de pardoseli pentru parcări auto previne patrunderea apei și a sărurilor sau altor substanțe prin pardoseala parcărilor.

  Firma noastra lucreaza atat la suprafata drumului, la pardoseala industriala sau la marcarea pardoselilor sportive. Vopselele și/sau rășinile folosite sunt adaptate proiectului:

      vopsea poliuretanică
      vopsea pe baza de apa
      rășină și ștanțare la cald și/sau la rece...

  act de marcare

  Obiectivul principal al indicatoarelor rutiere este de a îmbunătăți înțelegerea și respectarea regulilor de conducere. De asemenea, face posibilă concretizarea regulilor de staking precum și a parcării autorizate.

  Vopseaua și echipamentele folosite pe site-urile noastre garantează durabilitate și vizibilitate maximă. Am lucrat întotdeauna cu profesioniști, în parteneriat cu liderii de piață ai Uniunii Europene, dar și ai lumii. Satisfacția clienților se află în centrul misiunilor noastre.
     

  Blog
  Verificare, reparare si incarcare stingatoare de incendiu,

  Despre NORME TEHNICE din 23 octombrie 2015 si Legea 307/2006 privind utilizarea, verificarea, reîncărcarea, repararea şi scoaterea din uz a stingătoarelor de incendiu,


  Ce va oferim?      

       Verificare gratuita pentru Stingatoare,

                                                                               
  Cum procedati?


      Solicitati serviciile telefonic sau prin e-mail
      vom efectua operatiunile de verificare, incarcare, respectiv reparare
      operatiunile de mentenanta vor fi realizate in timp util.


      Va asiguram ca stingatoarele vor corespunde normelor tehnice prevazute in OMAI nr. 138/2015,
  IMPORTANT! Mentenanta stingatorului trebuie realizata la un interval de minim 12 luni.

  Ce presupune service-ul stingatoarelor?

   

  - Examinare vizuala daca extinctorul prezinta semne de coroziune sau deteriorare;

  - Se verifica daca stingatorul nu a fost utilizat verificand urmatoarele aspecte:

  - Cuiul de siguranta si sigiulul sunt intacte si la locul lor


  - indicatorul manometrului sa fie in zona verde , (aceasta regula nu se aplica in cazul stingatoarelor cu CO2 , deoarece acestea nu sunt dotate cu manometru);


  - Se verifica daca instructiunile de utilizare ale stingatorului sunt clare si vizibile;


  - Se demonteaza furtunul, dupa care se verifica daca acesta nu este infundat sau prezinta deteriorari. La remontarea acestuia obligatoriu trebuie schimbata si garnitura;

  -  Curatarea stingatorului cu substante degresante;

   - Verificarea suportului de perete daca acesta este sigur si intr-o stare corespunzatoare tehnic;

   -  Descarcarea stingatorului;

   -  Desfacerea valvei intr-o maniera sigura , dupa care urmeaza verificarea tuturor partilor detasabile pentru a identifica orice semn de coroziune sau blocaj;

  -  Se examineaza recipientul stingatorului la interior pentru a indentifica posibile semne de coroziune;

   -  Inlocuirea tuturor garniturilor cu altele noi;

   - Umplerea stingatorului;

   - Se monteaza inapoi valva;

   -  Se realizeaza represurizarea stingatorului.

  Pentru siguranta dumneavoastra este important ca service-ul stingatoarelor sa fie realizat de catre persoane autorizate.

      Sigiliul indeplineste doua functii importante: retine cuiul de siguranta pentru a impiedica iesirea accidentala aacestuia si ofera o indicatie vizuala ca stingatorul nu a fost utilizat
      Manometru
      Indicatorul manometrului se poate bloca uneori din cauza deteriorarii sau umezelii, acest lucru poate sa inseamne ca stingatorul a pierdut presiunea complet, iar daca indicatorul se afla in zona verde insemna ca acesta este complet presurizat
      Recipientul stingatorului
      In cazul in care corpul extinctorului prezinta semne de coroziune, urme de lovituri, ciupituri, etc, ar putea fi periculos. Exista o posibilitate ca stingatorul ar putea exploda, eliberand toata presiunea stocata instantaneu si pot rani grav utilizatorul.
      Furtun
      In situatia in care furtunul este deteriorat, rupt, uzat, etc. exista posibilitatea ca acesta sa aiba scurgeri in timpul declansarii. In aceste situatii extinctorul va avea un rating mai mic si va fi mai putin eficace.
   Stingatoarele de incendiu sunt o solutie  in lupta cu inceputurile de incendii, putand fi folosite simplu si eficient  de o categorie larga de persoane.  Fiecare tip de stingator este specializat pentru stingerea eficienta doar in cazul anumitor substante care ard, din acest motiv  alegerea stingatorului potrivit este un element important.
  Clasele de incendiu:

      Incendii produse de arderea materialelor solide: lemn, hartie, textile, cauciuc, mase plastic etc
      Incendii produse de arderea lichidelor sau solidelor lichefiabile: benzina, petrol, alcooli, vopseluri, uleiuri, ceara, parafina etc
      Incendii produse de arderea gazelor: metan, butan, acetilena, etc
      Incendii produse de arderea substantelor utilizate pentru gatiti: uleiuri si grasimi vegetale/animale
      Incendii care implica echipamente si instalatii electrice: tablouri electrice, transformatoare, calculatoare, servere etc
  Toata gama de stingatoare necesita service regulat !

  Unitatea noastra este dotata cu toate instalatiile necesare asigurarii urmatoarelor servicii de intretinere si verificare:

      incarcarea stingatoarelor cu agent de stingere (pulbere, spuma, CO2)
      verificarea presiunii si integritatii pieselor componente
      inlocuirea pieselor defecte (manometre, furtune, manere, etc.)
      vopsirea stingatoarelor, pentru cele ce necesita aceasta operatiune

  Aceste servicii sunt asigurate pentru intreaga gama de stingatoare aflate pe piata in acest moment.


  Blog
  Schita de evacuare in caz de incendiu

   De ce avem nevoie de schita de evacuare  autorizata conform Ordinului OMAI 163 /2007 ?


     O schita P.S.I pentru  planul de evacuare este foarte importanta in activitatea de prevenire si stingere a incendiilor. Acestea pot fi diferite, in functie de tipul constructiei si de numarul de persoane aflate simultan in ea. Numarul de persoane este criteriul care duce la realizarea unei clasificari a tipurilor de planuri de evacuare. In acest fel, vom avea:

      Schita pentru planul de evacuare pe nivel pentru hotel,restaurant,biserica,pensiune,firma,bloc,

  Acest tip de schita se va realiza atunci cand exista posibilitatea ca mai mult de 30 de persoane sa se afle simultan pe un anumit nivel.

      Schita cu planul de evacuare pe incapere,

  Se va realiza in situatia in care in incaperea respectiva se afla simultan mai mult de 50 de persoane.

      Plan de evacuare pentru fiecare incapere

  Este destinat spatiilor pentru cazare si nu se tine cont de numarul de persoane din incapere.

  Modul de organizare a evacuarii persoanelor si a bunurilor

  Aceasta este o sectiune importanta a planului de evacuare in caz de incendiu, in care se regasesc informatii referitoare la: totalitatea mijloacelor de alertare sau anuntare a persoanelor din incinta care au raspundere in evacuare in caz de incendiu, numele persoanelor care au atributii in dirijarea evacuarii persoanelor si a bunurilor pentru fiecare nivel in parte, ordinea in care urmeaza sa se faca evacuarea persoanelor si a bunurilor, in functie de vulnerabilitate si valoarea materiala a bunurilor. O alta precizare importanta, este referitoare la substantele periculoase si masurile ce trebuie adoptate pentru evacuarea acestora, atunci cand ele exista.

  Organizarea evacuarii persoanelor si a bunurilor

  Planul de evacuare in caz de incendiu cuprinde schite intocmite pentru fiecare nivel in care este specificat numarul nivelului si numarul maxim de persoane, care se pot afla la un moment dat pe acel nivel. Se vor stabili, in mod obligatoriu, traseele pe care se va face evacuarea si se vor diferentia caile de evacuare a materialelor, cu scopul precis de a nu ingreuna interventia pompie

  rilor. Ce masuri trebuie luate la evacuarea persoanelor precum si a materialelor care pot reprezenta pericol, sunt aspecte ce trebuie analizate, adoptate si specificate in planul de evacuare in caz de incendiu. Materialele care prezinta pericol sunt cele cu potential explozibil, sau diferite tipuri de recipiente pentru gaze, sau lichide sub presiune. Anumite mijloace de valoare materiala mare, care se deterioreaza usor la temperatura, vor fi mentionate pentru a avea prioritate la evacuare. Materialele si mijloacele necesare pentru efectuarea evacuarii in caz de incendiu, vor fi si ele mentionate in plan, precum si numarul acestora si locul unde pot fi gasite. In baza schitei nivelului sau incaperii, toate traseele de evacuare, prin usi, coridoare si case de scari, sau scari exterioare, vor fi marcate cu verde.

  Foarte important este ca dupa ce a fost realizat, planul de evacuare in caz de incendiu, sa fie afisat pe fiecare nivel, in locurile cu vizibilitate mare, pe coridoare si usile din interior, in asa fel incat toate persoanele sa poata avea acces la acesta..


  Blog
  Avize si autorizatii P.S.I,

    Despre autorizatia ISU,

    Tot mai des auzim vorbindu-se despre autorizatia PSI  sau autorizatia de securitate la incendiu ISU, insa nu toti agentii economici trebuie sa o obtina.Ideal ar fi sa constientizam cu totii faptul ca nu putem sa eliminam in totalitate riscul de producere a incendiilor, dar il putem reduce aproape de minimum respectand legislatia in vigoare, dar si procedurile interne stabilite in cadrul entitatii noastre.
  Pentru ca e mai bine sa prevenim decat sa tratam, cu toate ca nu toti cred acest lucru, cel mai bine ar fi sa ne punem in legalitate cu toate formalitatile si indatoririle privind securitatea la incendiu.

     Autorizatiile de securitate la incendiu sunt actele administrative emise, in baza legii, de catre inspectorate, prin care se certifica, în urma verificarilor în teren si a documentelor privind realizarea masurilor de aparare împotriva incendiilor, indeplinirea cerintei esentiale „securitate la incendiu” la constructii, instalatii si alte amenajari.

  Conform Hotararii nr. 1739/2006 - Hotărârea nr. 571/2016. - Legea 307/2006 si 50/1991 pentru aprobarea categoriilor de constructii si amenajari care se supun avizarii si/sau autorizarii privind securitatea la incendiu, proprietarii sau chiriasii acestora sunt obligati sa obtina autorizatia PSI. Restul societatilor vor functiona in baza certificatului constatator emis de Registrul Comertului.

  Tu stii daca ai obligatia obtinerii unei astfel de autorizatii pentru societatea ta? Noi va dam o mana de ajutor prin a va detalia categoriile de firme si institutii care au nevoie de autorizatie PSI, astfel:

    -  Cladiri civile inalte (ultimul nivel folosibil situat la peste 28m inaltime);
    -  Cladiri civile foarte inalte (ultimul nivel folosibil situate la peste 45m inaltime);
    -  Monumente istorice, sali de spectacole (cladiri de cult, muzee, cluburi, cinematografe);
    -  Magazine, fabrici, depozite (cu suprafata mai mare sau egala cu 400m2);
    -  Spatii comerciale in cladiri de locuit colective (cu aria desfasurata mai mare de 50m2);
    -  Spatii de productie sau depozitare (in cladiri de locuit colective);
    -  Spatii pentru alimentatie publica (cu suprafata mai mare sau egala cu 200m2);
    -  Spatii publice din cladiri civile (amenajate la subsol, demisol, in pod ori pe terasa);
    -  Hoteluri, hosteluri sau pensiuni (cu mai mult de 3 camere sau 6 locuri);
    -  Institutii publice (autoritati de stat);
    -  Cladiri de birouri (cu suprafata mai mare sau egala cu 600m2);
    -  Spatii pentru ingrijirea sanatatii (spitale, disensare, policlinici);
    -  Gradinite, scoli, facultati, azile (spatii cu destinatie pentru invatamant, cazare, adapostire);
    -  Gari, autogari, aerogari, statii de metrou (destinate transportului in comun);
    -  Cladiri si amenajari sportive (cu minimum 200 de locuri in interior sau 2500 in exterior);
    -  Centre de agreement (cu suprafata mai mare sau egala cu 600m2);
    -  Amenajari temporare pentru spectacole sau intruniri (cu peste 200 de locuri pe scaune);
    -  Amenajari temporare cu destinatie comerciala (cu suprafata de peste 2500m2);
    -  Spatii de depozitare si distributie a gazelor naturale (combustibil pentru vehicule);
    -  Service-uri auto, parcari (pentru intretinerea si repararea a peste 10 autoturisme);
    -  Ferme si amenajari agrozootehnice (cu suprafata mai mare sau egala cu 600m2);
    -  Blocuri P+3 cu amenajari (realizare si amenajare mansarde, supraetajari).

     - Auditarea Societatii din punct de vedere al Prevenirii si Stingerii Incendiilor
     - Realizarea documentelor de autoritate in conformitate cu prevederile legale in vigoare;
     - Identificarea si evaluarea riscului de incendiu conform art. 19 din legea 307/2006;

         Asistenţă și consiliere PSI gratuită :