• Wish List (0)
 • compare
 • Reparatii pardoseli


  Reparatii pardoseli

  Pardoseala epoxidică sau poliuretanică disponibilă pentru toate podele dumneavoastră industriale. Avem know-how-ul și echipamentele necesare pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră. Echipele Prevenirea pot interveni astfel in industria agroalimentara, parcari auto, sau orice alta activitate profesionala. Sunt posibile toate podelele din rășini epoxidice, vopseaua epoxidică, lacurile epoxidice sau acoperirile exterioare:


  În vopsea cu rășini epoxy

  Vopsea epoxidică de calitate alimentară

  Pardoseala exterioara din rasina epoxidica

  Pardoseala interioara din rasina epoxidica

  In rasina epoxidica

  În rășină epoxidică pentru podea

  În pardoseli industriale epoxidice (pardoseli industriale din rășină etc.)

  Procesul de degradare al pardoselilor incepe cu precădere in zona rosturilor. La trecerea mijloacelor de transport muchiile rosturilor sunt supuse unor eforturi deosebite, astfel ca in timp se poate ajunge la uzură sau chiar ruperea acestora.

  Degradarea rosturilor provoacă adesea  daune asupra angrenajelor mijloacelor de transport (motostivuitoare, lize, cărucioare, etc) ceea ce presupune costuri mari pentru întreținerea acestora si un discomfort provocat lucrătorilor ce manipulează aceste utilaje.

  Daca nu se intervine asupra acestora cu diverse reparatii și nu se pastrează functionalitea lor, este posibilă aparitia defectelor prin ruperea necontrolată sau chiar  fisurarea dalelor de beton.

  Etapele de lucru:


  Deschidere fisuri cu flexul cu disc diamantat;

  Montare packere pe toată lungimea fisurii;

  Matare fisură cu mortar epoxidic;

  Injectare rasină cu o pompă manuală sau electrică, incărcand alternativ pakerele care se golesc, pană se constată obținerea refuzului materialului injectat. (Umplerea fisurilor cu rasină se poate realiza și prin turnare gravitatională).

  La minim 24 de ore dupa injectarea rașinii se desfac packere-le iar fisura se va finisa prin șlefuire cu disc abraziv..

  După un studiu al activității, sectorului și nevoilor dumneavoastră, vă oferiți:


  Vopsea epoxid optima. Numărul de straturi de vopsea se calculează în funcție de obiectivul de atins.

  Podea din rasina poliuretanica

  O pardoseală din rășină epoxidică: rășina epoxidică adaptată pardoselii

  Indiferent de tipul de suport, aplicarea vopselei epoxidice sau a lacului epoxidic garanteaza o rezistenta impecabila la abraziune. Intr-adevar, vopseaua epoxidica este eficienta chiar si pe suporturi precum betonul.


  Instalarea rășinii epoxidice pe poate se realizează la timp. Respectăm toate reglementările de siguranță aplicabile din industrie. De asemenea, luăm în considerare toate constrângerile operaționale ale afacerilor dumneavoastră.

  De ce să aplicați un strat epoxidic pentru podea sau un strat epoxidic pentru podea?

  Instalarea pardoselilor din rășini epoxidice oferă multe avantaje:

  O podea din rasina epoxidica este potrivita pentru sectorul industrial, sectorul alimentar sau sectorul chimic. Într-adevăr, în aceste medii, un strat epoxidic are multe avantaje:.

  Rezistenta mecanica puternica: suprafetele din rasina epoxidica sunt rezistente la socuri, intepaturi sau chiar zgarieturi.

  Suprafata sa neteda, fara rosturi il face usor de curatat si garanteaza astfel o igiena impecabila. Nu există bule de aer pe suprafața rășinii de podea.

  Rezistență chimică ridicată: detergenții sau produsele agresive nu alterează suprafața podelei.

  Pardoselile din poliuretan sunt, de asemenea, antiderapante. Acest lucru ajută la menținerea securității în cadrul companiei.

  Datorita rezistentei sale termice ridicate, acest tip de acoperire este potrivit pentru pardoselile din medii frigorifice precum camerele frigorifice. Rășina epoxidică poate rezista la temperaturi ambientale negative.

  Rășina epoxidică poate fi aplicată pe suprafețe foarte mari.

  Rășina epoxidică are așadar o rezistență excelentă la uzură, dar și rezistență mecanică și chimică. Așezarea rășinii epoxidice pe podea este într-adevăr rezistentă la substanțe chimice și la stres mecanic.


  Aplicarea rășinii epoxidice de pardoseală este deci apreciată într-un mediu industrial deoarece:


  Poate fi plasat acolo foarte repede. Timpul de întărire este într-adevăr foarte rapid.

  Așezarea rășinii epoxidice pentru podea nu perturbă producția.

  Prin urmare, implementarea sa păstrează productivitatea unei companii.

  Cere oferta!