• Wish List (0)
 • compare
 • Avize si autorizatii - Casete luminoase


       
  Citeste mai mult

      Echipa PREVENIREA va ofera consultanta gratuita pentru Casete luminoase.
  Suntem profesioniști cu experiență în relaționarea cu autoritățile competente și in obținerea autorizațiilor necesare pentru montarea de firme luminoase și reclame in toata tara.
  Suntem o echipa tanara si profesionista din domeniul autorizării firmelor luminoase și reclamelor din Bucuresti și avem planuri ambițioase pentru viitor.
      Despre autorizatii si aprobrari pentru firme luminoase.
  Pentru ca reclama dumneavoastra prin firma luminoasa sa fie in legalitate aveti nevoie de autorizatie firma luminoasa.
  Pot primi autorizatie pentru firma luminoasa doar acele firme luminoase ale caror sisteme de prindere nu constituie o sursa de accidente si nu afecteza structura de rezistenta si functionarea optima a cladirilor.
  Amplasarea firmelor luminoase pe cladiri se autorizeaza numai in baza unei expertize tehnice elaborata in conditiile legii de catre experti tehnici atestati, precum si a documentatiei tehnice pentru autorizare, Aceasta este verificata de verificatori de proiecte, atestati pentru cerintele esentiale de calitate „rezistenta mecanica si stabilitate”, „siguranta in exploatare” si „securitate la incendiu”, prevazute de legislatia in vigoare privind calitatea in constructii, acestia fiind pasii obligatorii in obtinerea de autorizatie firma luminoasa.
      Legea 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate
  Prezenta lege stabileste cadrul legal care sta la baza exercitarii activitatii de amplasare a mijloacelor de publicitate in localitati, in vederea asigurarii conditiilor pentru un cadru construit coerent, armonios, sigur si sanatos, pentru protectia valorilor mediului natural si antropic, pentru prezervarea calitatii peisajului si a cerintelor privind asigurarea calitatii in constructii.
  Prevederile prezentei legi se aplica autoritatilor administratiei publice centrale si locale, precum si tuturor persoanelor fizice si juridice implicate in activitatea de publicitate.
  Conform legii in vigoare, pentru orice categorie de semnalistica exterioara este necesara autorizatie firma luminoasa de amplasare.
  Astazi nu trebuie sa va mai faceti griji pentru demersurile lungi, ce va fac sa pierdeti mult timp si energie, deoarece noi depunem toate eforturile in locul dumneavoastra pentru a va asigura toate documentele necesare obtinerii autorizatiei pentru firma luminoasa! Dupa ani in care exeperienta in domeniu ne-a ajutat sa eficientizam timpii de asteptare in obtinerea autorizatiilor , acum putem asigura clientilor nostri servicii superioare printr-o documentatie completa in cel mai scurt timp.
  Birocratia si experienta insuficienta sunt principalii factori pentru care clientii apeleaza la serviciile noastre de obtinere autorizatii, deoarece pe langa raspunsurile vagi si uneori incomplete pe care le obtin de la unii functionari prea coplesiti de numar mare de sarcini sau documente se lovesc si de un sistem neeficientizat ce mareste si mai mult timpul de asteptare pentru a intra in posesia unei autorizatii pentru firma luminoasa.
  Orice reclama vizibila din spatiul public are nevoie de autorizatie conform legilor in vigoare, de aceea noi va asiguram o documentatie cu pasi completi pentru a obtine o autorizatie firma luminoasa rapid si eficient.
  Sanctiunile prevazute in legea 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate se completeaza cu cele referitoare la nerespectarea legislatiei in vigoare privind autorizarea constructiilor, urbanismul si amenajarea teritoriului.

  www.prevenirea.ro

  Cere oferta!

  Descarca
  Descarca