• Wish List (0)
 • compare
 • Reparatii si schimbari geamuri si oglinzi  Reparatii si schimbari geamuri si oglinzi,,


         Vă prezentăm posibilitatea interesantă de a înlocui pur și simplu geamurile si oglinzile de la ferestrele dumneavoastră. Aceasta înseamnă că cadrul rămâne permanent instalat. Dar scoți paharul vechi și pui unul nou, mai bun. În acest articol veți afla de ce sunt înlocuite ferestrele, avantajele metodei de înlocuire a sticlei și cum poate fi efectuată înlocuirea. Nu în ultimul rând, veți primi și câteva sfaturi din lumea reală despre cum să vă actualizați ferestrele acestui tren.
  Modernizează ferestrele - un pas în viitor!

  Există o serie de motive pentru ferestre noi. Pentru că ferestrele îndeplinesc sarcini importante. Într-o clădire, ele reprezintă legătura dintre exterior și interior, din exterior, modelează impresia vizuală a unei case. Din interior, acestea asigură luminozitate și vedere la ceea ce se întâmplă în fața casei.

  Cu toate acestea, în special ferestrele mai vechi reprezintă, de asemenea, un punct slab pentru întreaga clădire, acest lucru deosebit de grav din punct de vedere energetic. Ferestrele prost izolate permit căldura să iasă din camera de zi. Sau, mai degrabă, frigul se strecoară în cameră. Ferestrele prost vitrate sau geamurile vechi au un impact negativ asupra bilanțului energetic al unei clădiri. Modernizarea geamurilor este, de asemenea, o opțiune în cursul protecției împotriva efracției.

  Dezavantajele ferestrelor vechi si oglinda,

      valorile U proaste vorbesc pentru schimb
      adesea mai puțină protecție împotriva efracției
      ferestre oarbe sau crăpate
      cu curent de aer, atunci ferestrele deteriorează calitatea vieții
      Geamurile care curg și cu geam simplu nu protejează împotriva zgomotului
      accesorii uzate
      etanșările ferestrelor cu scurgeri

  Fereastră nouă sau oglnzi noi - care măsură este mai bună?

  Există o serie de motive pentru înlocuirea ferestrelor. Dacă ați decis că trebuie să vă înlocuiți ferestrele, vă confruntați cu o alegere. Puteți înlocui complet ferestrele. Sau pur și simplu înlocuiți geamul ferestrei.

  Această măsură este recomandată în special dacă influențele negative provin din geamurile depășite. Sau dacă sticla este crăpată sau oarbă. În plus, poate avea sens să păstrați cadrul original al ferestrei. Tocurile de ferestre din lemn, de exemplu, își păstrează caracterul natural chiar și după mulți ani. Ele ajută la modelarea farmecului unei case. Mai ales când vine vorba de protecția monumentelor, experții acordă o mare importanță păstrării componentelor originale.

  Marele avantaj al înlocuirii sticlei este că necesită mai puțină muncă. Cu niște ochelari poți chiar și tu să faci treaba asta dacă îndrăznești.

  Cu toate acestea, dacă starea proastă se datorează unui cadru deformat sau prost întreținut, TU ar trebui să înlocuiești întreaga fereastră. Există, de asemenea, posibilitatea ca vitrarea multiplă să nu se încadreze în rabat pentru vitrare oferit. Acest fapt trebuie verificat în orice caz înainte de a vă decide asupra unei variante. De asemenea, ar trebui să înlocuiți complet ferestrele din lemn deteriorate, unde straturile mai adânci de lemn au fost deja atacate.,

  Geam dublu sau triplu

  Dacă doriți să înlocuiți vechile geamuri termoizolante cu o valoare Ug de 3,0 W/(m²K) cu altele noi, există două variante standard de sticlă.

      Geam dublu cu Ug 1,1 W/(m²K)
      Geam triplu cu Ug 0,7 W/(m²K)

  Specificația Ug se referă la valoarea U a sticlei. Valoarea Uw a unei ferestre complete constă din valoarea U a sticlei (Ug) și valoarea U a cadrului (Uf). G reprezintă termenul englezesc „glas” și f pentru cuvântul englezesc „frame”, și anume „frame”. W înseamnă „fereastră” = „fereastră”.

  Înlocuirea geamului dublu cu geamul dublu nu ar trebui să fie o problemă majoră și merită din plin. Cu ochelari vechi, valoarea Ug poate fi redusă enorm de la 3,0 la 1,1 W/(m²K). Cu toate acestea, dacă doriți să obțineți valori de izolare și mai bune, nu puteți evita geamul triplu.

  Cu siguranță ar trebui să țineți cont de greutatea geamului triplu contemporan în planificarea dvs. La urma urmei, geamul triplu cântărește mai mult decât geamurile termopan. Aici merită ca balamalele vechi și adâncimea feței de sticlă din cercevelul ferestrei să fie examinate de un expert. Pentru că există posibilitatea ca balamalele pur și simplu să nu suporte greutatea geamului triplu pe termen lung. La urma urmei, acestea au fost proiectate inițial pentru geamurile termoizolante duble mai ușoare. Noile discuri sunt cu aproximativ 50% mai grele decât discurile mai vechi. In plus, geamurile noi sunt mai groase decat cele vechi iar rabatul de geam poate fi prea mic, ceea ce inseamna ca este nevoie de lucrari la margele de geam, care ar trebui facute de catre un specialist.

  Dacă balamalele nu mai sunt stabile și nu pot fi înlocuite sau dacă rabatul geamului este prea mic, atunci trebuie să înlocuiți întreaga fereastră pentru geam triplu modern.

  Înlocuiți geamul:

      Scurgerea discului, rupt sau orb
      rama trebuie retinuta
      Armaturile sunt in stare buna
      Sigiliile sunt intacte sau pot fi reînnoite.
      Nevoia de o mai bună izolare termică

  Inlocuirea intregii ferestre

      Rama ferestrei este deformată sau deteriorată
      Protecție mai bună împotriva efracției a întregii ferestre
      Sticla noua nu se incadreaza in rabat
      Benzile nu pot suporta greutatea mai mare

  De ce să înlocuiți toată geamul când doar sticla vă deranjează?

  Efortul implicat în înlocuirea geamului este de obicei mai mic decât îndepărtarea întregii ferestre. Odată cu îndepărtarea unei ferestre sunt inevitabil deteriorate în interior. Pe de o parte, fereastra este instalată permanent în pereții exteriori ai unei clădiri. Cu alte cuvinte, nu se poate folosi un perete sau o aplice. Companii specializate apar în mijlocul zilei pentru a scăpa de asta. Dar dacă înlocuiți doar geamurile, de obicei nu există nicio lucrare la pereți și la tencuială.
  Beneficiile geamurilor noi

  Când vă reînnoiți geamul, ar trebui să vă ghidați după standardele moderne. Aveți de ales între mai multe tipuri de sticlă. Avantajele respective ale diferitelor tipuri de sticlă ar trebui să se potrivească cu scopul clădirii dumneavoastră.

      Pe lângă faptul că proprietarul decide atunci când alege geamurile:
      izolare fonică
      protectie solara
      protectie la efractie
      Protecție împotriva incendiilor
      Calitatea vieții este îmbunătățită de geamuri noi.
      Bilanțul energetic se schimbă în bine.
      Puteți adapta geamurile la persoanele de contact individuale.

  Avantajele ramelor vechi

  Dacă decideți să păstrați vechiul cadru de fereastră, câștigați de mai multe ori:

      Exteriorul casei nu se schimba.
      Resursele sunt economisite prin menținerea ferestrelor funcționale.
      Pe pereții interiori ai probabil căzuți nu sunt deteriorați.
      S-ar putea să vă puteți face singur munca.,

  Cum aleg geamul potrivit pentru fereastra mea?

  După decizie, doar geamul a provocat, există informații despre diferite tipuri de sticlă. În funcție de direcția în care se îndreaptă gândurile tale, vei găsi tipuri de sticlă potrivite.
  Ce valoare U se potrivește proprietății?

  Valoarea U indică cât de strâns este un perete sau o fereastră. Se mai numește și coeficient de transfer de căldură. Dacă doriți valoarea U, puteți merge la fereastră. Gândiți-vă ce tip de geam se potrivește clădirii dvs. în ansamblu. O valoare U deosebit de scăzută nu trebuie să fie, de exemplu, dacă mai devreme sau mai târziu pereții exteriori nu sunt izolați corespunzător. Ordonanța de economisire a energiei (EnEV) definește valorile maxime. Ele sunt în prezent la 1,1 W/(m²K).
  Ce valoare g ar trebui să aleg?

  Valoarea g determină cât de multă căldură solară poate trece prin sticlă. Acest lucru poate fi util pentru suport de încălzire. Cu toate acestea, devine puțin prea cald când soarele lovește o clădire rezidențială după-amiaza. Din acest motiv, este important să se compare valoarea g cu punctul cardinal al discurilor de înlocuit. 60 la sută au sens aici. In zona care este orientata spre soare, lentilele de protectie solara ajuta.
  De ce nu-l cumperi?

  Atunci când alegeți tipul potrivit de sticlă, există câteva alte puncte de luat în considerare. Acestea includ protecție împotriva efracției și izolare fonică. Protejarea oamenilor de a privi în casa dvs. sau de a ține păsările departe poate avea sens dacă clădirea dvs. are ferestre foarte mari. Sticla de protecție împotriva incendiilor și sticla de alarmă se găsesc adesea în clădiri publice sau companii mari. Așa-numita sticlă inteligentă, care își poate regla proprietățile prin control, asigură excursii speciale. Iar geamul cu autocurățare este cazul tipic pentru concetățenii ordonați.
  Instrucțiuni pentru înlocuirea geamurilor la ferestrele din lemn

  În cele ce urmează, vă explicăm cum să procedați atunci când înlocuiți geamurile ferestrelor din lemn.

  Recomandarea noastră: Când treceți la geam triplu, trebuie să efectuați lucrările de către o firmă specializată. Deoarece schimbarea necesită multă muncă și riscul ca ulterior ferestrele să nu fie sigilate corespunzător este pur și simplu prea mare. După cum am menționat mai sus, dimensiunile rabatului de geam pot fi prea mici. Atunci ar trebui să lăsați evaluarea dacă schimbarea sticlei este posibilă sau dacă ferestrele trebuie înlocuite complet unui specialist.

  Citiți cu atenție instrucțiunile. Apoi decideți dacă aveți încredere în voi pentru a face munca care trebuie făcută. Dacă abordați problema cu ceva experiență în lucrul manual, puteți înlocui singur ochelarii potriviți. Dar de preferat împreună cu un partener. Descriem în mod deliberat procedura în pași mici.
  1. Material și instrumente necesare
  Material:

      Geam nou
      bandă de geam
      Blocuri de montaj (puțin mai late decât grosimea geamului, aproximativ 100 milimetri lungime, 5 milimetri înălțime)

  Număr de blocuri de montaj și distanțiere: fereastră fixă ​​patru, canapea rotită și înclinată șase, canapea rotativă și înclinată șapte și canapea reversibilă opt

      silicon

  Instrument:

      cuțit tăietor
      daltă
      spatula
      ciocan
      maner de transport din sticla
      mănuși
      ochelari de protecție
      Pantofi rezistenti

  2. Slăbiți și îndepărtați margelele de geam

  În funcție de locul în care sunt amplasate ferestrele, decuplați fereastra și așezați-o ferm pe două suporturi. În unele cazuri, puteți schimba panoul direct pe site. Acum slăbiți mărgelele de glazură cu dalta și spatula. Acestea sunt situate în jurul geamului de sticlă și pot fi, de asemenea, legate. Așa că mergi la lucru cu tact. Pentru a tăia straturi vechi de vopsea, folosiți cuțitul pentru a tăia vopseaua din jurul ferestrei. Folosiți ranga pentru a ridica ușor șiragul de sticlă și astfel slăbiți cuiele din ancorare. Dacă benzile sunt slăbite, îndepărtați-le cu grijă. Dacă le păstrați, puteți folosi din nou mărgelele de sticlă după schimbarea geamurilor.
  3. Scoateți discul vechi

  Utilizați mânerul de transport din sticlă pentru a ridica geamul din fereastră. Fă asta cu grijă și cel mai bine este să te ajute pe cineva. Pentru că greutatea unui geam nu trebuie subestimată.
  4. Curăţaţi fereastra de geam

  Folosiți dalta pentru a îndepărta cu grijă orice reziduuri de silicon vechi, bandă de etanșare sau bandă de sticlă.
  5. Atașarea benzii de geam

  Banda de geam este autoadezivă. Lipiți-l de marginea exterioară a pliului. Banda de geam previne ca sticla poroasă să intre în contact cu lemnul tare și să se spargă. În plus, etanșează îmbinarea.,


  6. Introducerea blocurilor de montaj

  Blocurile de montaj asigură că geamul de sticlă poate fi introdus la o anumită distanță față de lemn. De obicei sunt fabricate din plastic. Așezați blocurile de montaj în fereastra la aproximativ patru inci de colțurile unei ferestre. Sunt necesare blocuri de montaj suplimentare după instalarea ecranului. Fixează fereastra la loc.
  7. Introducerea discului

  Introduceți și noul geam cu mânerele de transport. Dacă tocul ferestrei este pe suporturi, este mai ușor să găsiți poziția potrivită. Blocați geamul cu asamblarea și blocurile distanțiere necesare.
  8. Atașarea mărgelelor de geam

  Acum puteți reatașa margelele de geam curățate și prevăzute cu bandă de geam. Poate fi necesar să faceți barele puțin mai înguste. Dacă noul disc s-a dovedit a fi mai gros.
  9. Etanșarea feței de geam

  Schimbat / Inlocuit geam la o ferestra de Lemn
  Schimbat / Inlocuit geam Termopan la o ferestra din PVC / Aluminiu
  Schimbarea/ Inlocuirea geamului la o usa din Lemn
  Schimbarea/ Inlocuirea geamului Termopan la o usa din PVC / Aluminiu
  Schimbarea , taierea, montarea unei oglinzi.
  Confectionare mobilier din sticla pt. casa, birou, spatii comerciale.
  Operatiuni de prelucrare pt sticla, geam, cristal, oglinda: matisare(sablare), bizotare, gravare, deformare, indoire, antiglont, stratificare, decupare, gaurire, securizare, decorare, colorare.
   Proiectare si executie: pardoseli din sticla, placari cu sticla, scari, usi, fatade, copertine.
   Confectionare VITRALII.
   Alte servicii care pot fi oferite de catre un Geamgiu
   Inlocuit Geamuri simple si Termopan.


  Sigilați fereastra de geam pe interior și exterior cu silicon. De altfel, îmbinarea din silicon trebuie să se usuce din interior spre exterior. În acest timp, nu trebuie să încărcați și nici să curățați îmbinarea. Vă rugăm să rețineți informațiile de pe produsul dvs.
  Mai multe renovari

  Dacă sunteți deja în proces de a vă face ferestrele din lemn potrivite pentru viitor, ar trebui să luați în considerare și lucrările de întreținere care trebuie făcute și dacă sunt rezistente la intemperii. Aceasta include reîmprospătarea vopselei. O lucrare care are loc la fiecare trei până la șapte ani cu ferestre din lemn, în funcție de stres și tipul de vopsea folosit. Dacă doriți să vă faceți ferestrele potrivite pentru orice vreme, în același timp, merită să instalați o perfecționare și șine de protecție împotriva intemperiilor. Acestea asigură că cadrul din lemn este mai puțin afectat de vreme. Un retrofit Flugelup este, de asemenea, echipat cu o buză de cauciuc. Buza de cauciuc se apropie direct de noul geam de sticlă și protejează astfel îmbinarea din silicon de soare și ploaie. Dacă lucrați ample la fereastra din lemn, verificați și etanșările din jurul tocului și cercevelei. Dacă acestea sunt poroase, cel mai bine este să le înlocuiți în același timp.

  www.prevenirea.ro

  Cere oferta!