• Wish List (0)
 • compare
 • Reparatii si schimbari geamuri si oglinzi  Citeste mai mult      Reparatii si schimbari geamuri si oglinzi

  Vă prezentăm posibilitatea interesantă de a înlocui pur și simplu geamurile si oglinzile de la ferestrele dumneavoastră. Aceasta înseamnă că cadrul rămâne permanent instalat. Dar scoți geamul vechi și pui unul nou, mai bun. În acest articol veți afla de ce sunt înlocuite ferestrele, avantajele metodei de înlocuire a sticlei și cum poate fi efectuată înlocuirea. Nu în ultimul rând, veți primi și câteva sfaturi din lumea reală despre cum să vă actualizați ferestrele.

      Modernizează ferestrele - un pas în viitor!
  Există o serie de motive pentru ferestre noi. Pentru că ferestrele îndeplinesc sarcini importante. Într-o clădire, ele reprezintă legătura dintre exterior și interior, din exterior, modelează impresia vizuală a unei case. Din interior, acestea asigură luminozitate și vedere la ceea ce se întâmplă în fața casei.
  Cu toate acestea, în special ferestrele mai vechi reprezintă, de asemenea, un punct slab pentru întreaga clădire, acest lucru fiind deosebit de grav din punct de vedere energetic. Ferestrele prost izolate permit căldurii să iasă din camera. Sau, mai degrabă, frigul se strecoară în cameră. Ferestrele prost vitrate sau geamurile vechi au un impact negativ asupra bilanțului energetic al unei clădiri. Modernizarea geamurilor este, de asemenea, o opțiune în cursul protecției împotriva efracției.

      Dezavantajele ferestrelor vechi si oglinda

  -valorile U proaste

  -adesea mai puțină protecție împotriva efracției

  -ferestre oarbe sau crăpate

  -curent de aer, atunci ferestrele deteriorează calitatea vieții

  -geamurile care curg și cu geam simplu care nu protejează împotriva zgomotului

  -accesorii uzate

  -etanșările ferestrelor cu scurgeri
      Fereastră nouă sau oglnzi noi - care măsură este mai bună?
  Există o serie de motive pentru înlocuirea ferestrelor. Dacă ați decis că trebuie să vă înlocuiți ferestrele, vă confruntați cu o alegere. Puteți înlocui complet ferestrele, sau pur și simplu înlocuiți geamul ferestrei.
  Această măsură este recomandată în special dacă influențele negative provin din geamurile depășite. Sau dacă sticla este crăpată sau oarbă. În plus, poate avea sens să păstrați cadrul original al ferestrei. Tocurile de ferestre din lemn, de exemplu, își păstrează caracterul natural chiar și după mulți ani. Ele ajută la modelarea farmecului unei case. Mai ales când vine vorba de protecția monumentelor, experții acordă o mare importanță păstrării componentelor originale.
  Marele avantaj al înlocuirii sticlei este că necesită mai puțină muncă.
  Cu toate acestea, dacă starea proastă se datorează unui cadru deformat sau prost întreținut, ar trebui să înlocuiești întreaga fereastră. Există, de asemenea, posibilitatea ca vitrarea multiplă să nu se încadreze în rabat. Acest fapt trebuie verificat în orice caz înainte de a vă decide asupra unei variante. De asemenea, ar trebui să înlocuiți complet ferestrele din lemn deteriorate, unde straturile mai adânci de lemn au fost deja atacate.

      Geam dublu sau triplu
  Dacă doriți să înlocuiți vechile geamuri termoizolante cu o valoare Ug de 3,0 W/(m²K) cu altele noi, există două variante standard de sticlă.
      Geam dublu cu Ug 1,1 W/(m²K)
      Geam triplu cu Ug 0,7 W/(m²K)
  Specificația Ug se referă la valoarea U a sticlei. Valoarea Uw a unei ferestre complete constă din valoarea U a sticlei (Ug) și valoarea U a cadrului (Uf). G reprezintă termenul englezesc „glas” și f pentru cuvântul englezesc „frame”, și anume „frame”. W înseamnă „fereastră” = „fereastră”.
  Înlocuirea geamului simplu cu geamul dublu nu ar trebui să fie o problemă majoră și merită din plin. Cu geamul dublu, valoarea Ug poate fi redusă enorm de la 3,0 la 1,1 W/(m²K). Cu toate acestea, dacă doriți să obțineți valori de izolare și mai bune, nu puteți evita geamul triplu.
  Cu siguranță ar trebui să țineți cont de greutatea geamului triplu contemporan în planificarea dvs. La urma urmei, geamul triplu cântărește mai mult decât geamurile termopan. Aici merită ca balamalele vechi și adâncimea feței de sticlă din cercevelul ferestrei să fie examinate de un expert. Pentru că există posibilitatea ca balamalele pur și simplu să nu suporte greutatea geamului triplu pe termen lung. La urma urmei, acestea au fost proiectate inițial pentru geamurile termoizolante duble mai ușoare. Noile discuri sunt cu aproximativ 50% mai grele decât discurile mai vechi. In plus, geamurile noi sunt mai groase decat cele vechi iar rabatul de geam poate fi prea mic, ceea ce inseamna ca este nevoie de lucrari la marginele de geam, care ar trebui facute de catre un specialist.
  Dacă balamalele nu mai sunt stabile și nu pot fi înlocuite sau dacă rabatul geamului este prea mic, atunci trebuie să înlocuiți întreaga fereastră cu geam triplu modern.

      Înlocuiți geamul daca:
  -discul este rupt sau orb
  -rama trebuie pastrata
  -armaturile sunt in stare buna
  -sigiliile sunt intacte sau pot fi reînnoite.
  -este nevoie de o mai bună izolare termică

      Inlocuiti intrega fereastra daca:
  -rama ferestrei este deformată sau deteriorată
  -este nevoie de protecție mai bună împotriva efracției a întregii ferestre
  -sticla noua nu se incadreaza in rabat
  -benzile nu pot suporta greutatea mai mare

      De ce să înlocuiți toată geamul când doar sticla vă deranjează?
  Efortul implicat în înlocuirea geamului este de obicei mai mic decât îndepărtarea întregii ferestre. Odată cu îndepărtarea unei ferestre sunt inevitabil deteriorate în interior. Pe de o parte, fereastra este instalată permanent în pereții exteriori ai unei clădiri. Dacă înlocuiți doar geamurile, de obicei nu există nicio lucrare la pereți și la tencuială.

      Beneficiile geamurilor noi
  Când vă reînnoiți geamul, ar trebui să vă ghidați după standardele moderne. Aveți de ales între mai multe tipuri de sticlă. Avantajele respective ale diferitelor tipuri de sticlă ar trebui să se potrivească cu scopul clădirii dumneavoastră.
  Pe lângă faptul că proprietarul decide atunci când schimba geamurile, mai sunt si alte beneficii:
  -izolare fonică
  -protectie solara
  -protectie la efractie
  -protecție împotriva incendiilor
  -calitatea vieții este îmbunătățită de geamuri noi.
  -bilanțul energetic se schimbă în bine.
  -puteți adapta geamurile la nevoile individuale.

      Avantajele ramelor vechi
  Dacă decideți să păstrați vechiul cadru de fereastră, câștigați de mai multe ori:
  -exteriorul casei nu se schimba.
  -resursele sunt economisite prin menținerea ferestrelor funcționale.
  -pereții interiori nu sunt deteriorați.
  -s-ar putea să vă puteți face singur munca.

      Cum aleg geamul potrivit pentru fereastra mea?
  În funcție de nevoile tale, vei găsi tipul de sticlă potrivit.
  Ce valoare U se potrivește proprietății?
  Valoarea U indică cât de strâns este un perete sau o fereastră. Se mai numește și coeficient de transfer de căldură. Dacă doriți valoarea U, puteți merge la fereastră. Gândiți-vă ce tip de geam se potrivește clădirii dvs. în ansamblu. O valoare U deosebit de scăzută nu trebuie să fie, de exemplu, dacă mai devreme sau mai târziu pereții exteriori nu sunt izolați corespunzător. Ordonanța de economisire a energiei (EnEV) definește valorile maxime. Ele sunt în prezent la 1,1 W/(m²K).
  Ce valoare g ar trebui să aleg?
  Valoarea g determină cât de multă căldură solară poate trece prin sticlă. Acest lucru poate fi util pentru suport de încălzire. Cu toate acestea, devine puțin prea cald când soarele lovește o clădire rezidențială după-amiaza. Din acest motiv, este important să se compare valoarea g cu punctul cardinal al discurilor de înlocuit. 60 la sută au sens aici. In zona care este orientata spre soare, geamurile cu protectie solara ajuta.
  De ce nu-l cumperi?
  Atunci când alegeți tipul potrivit de sticlă, există câteva alte puncte de luat în considerare. Acestea includ protecție împotriva efracției și izolare fonică. Protejarea oamenilor de a privi în casa dvs. sau de a ține păsările departe poate avea sens dacă clădirea dvs. are ferestre foarte mari. Sticla de protecție împotriva incendiilor și sticla de alarmă se găsesc adesea în clădiri publice sau companii mari. Așa-numita sticlă inteligentă, care își poate regla proprietățile prin control, asigură proprietati speciale. Iar geamul cu autocurățare este cazul tipic pentru concetățenii ordonați.

      Instrucțiuni pentru înlocuirea geamurilor la ferestrele din lemn
  În cele ce urmează, vă explicăm cum să procedați atunci când înlocuiți geamurile ferestrelor din lemn.
  Recomandarea noastră: Când treceți la geam triplu, trebuie să efectuați lucrările cu o firmă specializată. Deoarece schimbarea necesită multă muncă și riscul ca ulterior ferestrele să nu fie sigilate corespunzător este pur și simplu prea mare. După cum am menționat mai sus, dimensiunile tocului de geam pot fi prea mici, asadar ar trebui să faceti evaluarea dacă schimbarea sticlei este posibilă sau dacă ferestrele trebuie înlocuite complet.
  Citiți cu atenție instrucțiunile. Apoi decideți dacă aveți încredere în voi pentru a face munca care trebuie făcută. Dacă abordați problema cu ceva experiență în lucrul manual, puteți înlocui singur geamurile. Dar de preferat împreună cu un partener. Descriem în mod deliberat procedura în pași mici.

  1. Material și instrumente necesare
  Material:
  -geam nou
  -bandă de geam
  -blocuri de montaj (puțin mai late decât grosimea geamului, aproximativ 100 milimetri lungime, 5 milimetri înălțime)
  -silicon
  Instrument:
  -cuțit tăietor
  -daltă
  -spatula
  -ciocan
  -maner de transport din sticla
  -mănuși
  -ochelari de protecție
  -pantofi rezistenti

  2. Slăbiți și îndepărtați margelele de geam
  În funcție de locul în care sunt amplasate ferestrele, decuplați fereastra și așezați-o ferm pe două suporturi. În unele cazuri, puteți schimba panoul direct pe site. Acum slăbiți mărgelele de glazură cu dalta și spatula. Acestea sunt situate în jurul geamului de sticlă și pot fi, de asemenea, legate. Așa că mergi la lucru cu tact. Pentru a tăia straturi vechi de vopsea, folosiți cuțitul pentru a tăia vopseaua din jurul ferestrei. Folosiți ranga pentru a ridica ușor șiragul de sticlă și astfel slăbiți cuiele din ancorare. Dacă benzile sunt slăbite, îndepărtați-le cu grijă. Dacă le păstrați, puteți folosi din nou mărgelele de sticlă după schimbarea geamurilor.

  3. Scoateți geamul vechi
  Utilizați mânerul de transport din sticlă pentru a ridica geamul din fereastră. Fă asta cu grijă și cel mai bine este să te ajute pe cineva. Pentru că greutatea unui geam nu trebuie subestimată.

  4. Curăţaţi fereastra de geam
  Folosiți dalta pentru a îndepărta cu grijă orice reziduuri de silicon vechi, bandă de etanșare sau bandă de sticlă.

  5. Atașarea benzii de geam
  Banda de geam este autoadezivă. Lipiți-o de marginea exterioară a pliului. Banda de geam previne ca sticla poroasă să intre în contact cu lemnul tare și să se spargă. În plus, etanșează îmbinarea.,

  6. Introducerea blocurilor de montaj
  Blocurile de montaj asigură că geamul de sticlă poate fi introdus la o anumită distanță față de lemn. De obicei sunt fabricate din plastic. Așezați blocurile de montaj în fereastra la aproximativ patru inci de colțurile unei ferestre. Sunt necesare blocuri de montaj suplimentare după instalarea ecranului. Fixează fereastra la loc.

  7. Introducerea geamului
  Introduceți noul geam cu mânerele de transport. Dacă tocul ferestrei este pe suporturi, este mai ușor să găsiți poziția potrivită. Blocați geamul cu asamblarea și blocurile distanțiere necesare.

  8. Atașarea mărgelelor de geam

  Acum puteți reatașa margelele de geam curățate și prevăzute cu bandă de geam. Poate fi necesar să faceți barele puțin mai înguste. Dacă noul disc s-a dovedit a fi mai gros.

  9. Etanșarea feței de geam

  Sigilați fereastra de geam pe interior și exterior cu silicon. De altfel, îmbinarea din silicon trebuie să se usuce din interior spre exterior. În acest timp, nu trebuie să încărcați și nici să curățați îmbinarea. Vă rugăm să rețineți informațiile de pe produsul dvs.

      Compania noastra ofera urmatoarele sevicii: 

  -Schimbat / Inlocuit geam la o ferestra de Lemn
  -Schimbat / Inlocuit geam Termopan la o ferestra din PVC / Aluminiu
  -Schimbarea/ Inlocuirea geamului la o usa din Lemn
  -Schimbarea/ Inlocuirea geamului Termopan la o usa din PVC / Aluminiu
  -Schimbarea , taierea, montarea unei oglinzi.
  -Confectionare mobilier din sticla pt. casa, birou, spatii comerciale.
  -Operatiuni de prelucrare pt sticla, geam, cristal, oglinda: matisare(sablare), bizotare, gravare, deformare, indoire, antiglont, stratificare, decupare, gaurire, securizare, decorare, colorare.
  -Proiectare si executie: pardoseli din sticla, placari cu sticla, scari, usi, fatade, copertine.
  -Confectionare VITRALII.

  Dacă sunteți deja în proces de a vă face ferestrele din lemn potrivite pentru viitor, ar trebui să luați în considerare și lucrările de întreținere care trebuie făcute și dacă sunt rezistente la intemperii. Aceasta include reîmprospătarea vopselei. O lucrare care are loc la fiecare trei până la șapte ani la ferestre din lemn, în funcție de utilizare și tipul de vopsea folosit. Dacă doriți să vă faceți ferestrele potrivite pentru orice vreme, în același timp, merită să instalați o perfecționare și șine de protecție împotriva intemperiilor. Acestea protejeaza cadrul din lemn si este mai puțin afectat de vreme. Un retrofit Flugelup este, de asemenea, echipat cu o buză de cauciuc. Buza de cauciuc se apropie direct de noul geam de sticlă și protejează astfel îmbinarea din silicon de soare și ploaie. Dacă faceti lucrari ample la fereastra din lemn, verificați și etanșările din jurul tocului și cercevelei. Dacă acestea sunt poroase, cel mai bine este să le înlocuiți în același timp.  www.prevenirea.ro

  Cere oferta!