• Wish List (0)
 • compare
 • Reparatii si instalare indicatoare rutiere


  Citeste mai mult


      Reparatii si instalare indicatoare rutiere

  Semnalizarea și marcarea implică un limbaj comun adecvat. Drum public sau drum privat, lucrăm conform normelor în vigoare și punem siguranța tuturor în centrul preocupărilor noastre.

  Pentru aceasta, angajații noștri sunt speciale instruiți și au know-how-ul necesar pentru a obține rezultatul așteptat.

  Beneficiind de câteva decenii de expertiză, PREVENIREA studiază și definește nevoile dumneavoastră de funcționare conform procedurilor adecvate, reglementate și recunoscute. Toate serviciile noastre îndeplinesc specificațiile cerințelor indicatoare și panourilor rutiere.

  Oferim vanzare indicatoare rutiere si indicatoare rutiere personalizate.

  Semnele delimitează și distribuie traficul și locurile de parcare pentru utilizatori și angajați. Prin semnalarea riscurilor potențiale, acestea îmbunătățesc siguranța călătoriei și facilitează circulația. Misiunea noastră este să ne asigurăm că toate părțile interesate au o securitate adecvată și reglementată pentru confortul tuturor.

  Misiunea noastră, de a comercializa semnalizarea și siguranța rutieră, presupune profesionalism și rigoare. Aceste angajamente sunt în centrul tuturor proceselor noastre.

      Asiguram montarea tuturor indicatoarelor rutiere:

  -Semne de limită de viteză

  -Semne de pericol

  -Semne de parcare

  -Trecere cale ferată

  Avem si un serviciu de semnalizare si semnalizare personalizata: indicatoare de parcare, pictograme de siguranta etc.

      Aplicarea semnelor de siguranță rutieră și a semnalizării

  Pe lângă marcajele de podea se folosește si aplicarea de panouri de siguranță rutieră și de semnalizare. Semnele rutiere oferă informații și ghid, vehicule și pietoni.

  Semnele și semnele de siguranță rutieră indică direcții și pericole. Ele fac posibilă concretizarea regulilor de utilizare a benzilor de circulație și a parcărilor. Ele furnizează vehiculelor și pietonilor informații care să le permită să vizualizeze normele în vigoare și să le ghideze.

  Echipele noastre beneficiază de informații și date adecvate. Întocmim caietul de sarcini în funcție de așteptările dumneavoastră, pentru a obține rezultatul solicitat.

  Oferim o soluție la cheie, dezvoltată în funcție de nevoile dumneavoastră.

  Prevenirea aduce mai multe avantaje rutelor de trafic ale clienților tăi și utilizatorilor acestora.

  Prin expertiză, know-how, resurse materiale și logistice, Prevenirea este un jucător cheie în sectorul semnalizării.


  Cere oferta!