• Wish List (0)
 • compare
 • Avize si autorizatii - PSI  Citeste mai mult


      Avize si autorizatii PSI

  Echipa PREVENIREA va ofera consultanta gratuita pentru prevenirea si stingerea incendiilor.


  Deoarece inginerii de securitate la incendiu sunt responsabili pentru strategia de protecție împotriva incendiilor a proiectelor, munca noastră stabilește un punct de referință pentru întreaga echipă de proiectare. Stabilește anumite criterii de proiectare pentru arhitecți, informează inginerii în construcții despre sistemele necesare, precum ventilația pentru evacuarea fumului, clapete antiincendiu, sisteme de detectare și avertizare la incendiu și de fum, iluminat de urgență și sprinklere. Munca noastră oferă, de asemenea, informații esențiale inginerilor structurali despre cât timp trebuie protejate structurile și cum se poate realiza acest lucru.

  Strategia de protecție împotriva incendiilor este, de asemenea, un document cheie utilizat de autorități în procesul de aprobare a siguranței clădirilor. Unul dintre cele mai importante aspecte ale muncii noastre este de a menține legătura cu autoritățile de planificare și construcții în timpul procesului de dezvoltare a proiectului pentru a aborda problemele de siguranță la incendiu, pentru a demonstra că strategia dezvoltată este sigură în diferite scenarii și, în cele din urmă, pentru a obține autorizația de a construi clădirea protejată care îndeplinește și obiectivele estetice, funcționale și comerciale stabilite.

  Pentru a proiecta si implementa masuri eficiente de prevenire a incendiilor si a pagubelor care pot rezulta din acestea, este esential sa apelezi la specialisti.

      Siguranța la incendiu: o obligație legală

  Instalarea dispozitivelor de prevenire a incendiilor este o obligație legală pe care toți proprietarii trebuie să o respecte. Astfel, atât locuințele private, clădirile de uz rezidențial, uz comercial sau uz profesional, cât și construcțiile și instalațiile specifice precum fabricile de tot felul trebuie să fie echipate cel puțin cu detectoare de fum și în unele cazuri sisteme de izolare a incendiilor. si dispozitive automate de stingere.

  Un studiu realizat de federația europeană a producătorilor de echipamente de stingere a incendiilor (Eurofeu) pentru a măsura contribuția reală a stingătoarelor portabile la lupta împotriva incendiului, relevă că stingătoarele au o rată de succes (cele pentru care asistența de la pompieri a fost nu este necesara) pentru stingerea incendiilor incipiente mai mari de 75%.

  Acest lucru arată importanța echipamentului de prim răspuns, deoarece de cele mai multe ori un incendiu începe într-un mod modest și dacă există o persoană la fața locului instruită în utilizarea unui stingător bine întreținut, acesta este relativ ușor de controlat înainte de a lua pe proporţii catastrofale.
  Desigur, aceasta este insuficientă pentru protecția multor spații de lucru și clădiri rezidențiale sau comerciale și sunt necesare echipamente fixe, precum furtunuri de incendiu armate, precum și instalații fixe automate de stingere la apă sau gaz în încăperi cu risc mare de incendiu, care conțin echipamente scumpe sau unde apa nu poate fi folosită.

  După cum tocmai am văzut, este important rolul jucat de stingătoarele portabile și mobile ca prim ajutor de urgență în lupta împotriva incendiilor.

  Vă stăm la dispoziție și vă sprijinim cu respectarea reglementărilor în vigoare în proiectul dumneavoastră de apărare împotriva incendiilor pentru unitatea sau firma dumneavoastră cu urmatoarele servicii :

       - Verificarea sau instalarea stingătoarelor de incendiu în conformitate cu legile din Romania .

       - Instalare și întreținere unități autonome de iluminat de urgență .

       - Verificarea, conformitatea si intretinerea sistemului de evacuare a fumului.

       - Verificarea, service-ul și întreținerea supapelor de incendiu armate (HIDRANTI ).

       - Crearea si realizarea planului de evacuare in caz de incendiu si interventie.

       - Verificarea si intretinerea coloanei uscate. - ALARME DE INCENDIU

       - Instruire la incendiu PSI / SU  pentru companii și comunități.

       - Consultanta pentru eliberarea avizului/ autorizatiei de securitate la incendiu ( PSI )

       - Avize si autorizatii PSI - ( Elaborarare documentatii obtinere aviz si autorizatii securitate la incendiu)

  Expert în protecție împotriva incendiilor cu o experiență vastă, Prevenirea vă ajută să vă aduceți compania sau afacerea în conformitate.

  Pentru implementarea elementelor dumneavoastră de siguranță la incendiu, vă oferim:

  -O gamă vastă și completă de stingătoare și echipamente de protecție împotriva incendiilor,

  -Instalare rapidă și conformă de către oameni cu experiență,

  -Training adaptat sectorului dumneavoastră de activitate și angajaților dumneavoastră.

      Faci parte din departamentul de pompieri?

  În acest caz, Legea privind bunăstarea vă cere să vă actualizați cunoștințele în mod regulat.

  Instruirea noastră „Cursul de perfecționare pentru prevenirea și combaterea incendiilor” este modalitatea ideală de a face acest lucru.

  Acest curs vă va reîmprospăta cunoștințele și le va actualiza cu noi tehnici.

      Pentru cine ?

  Această instruire este destinată membrilor echipei de prim răspuns, echipei de evacuare și departamentului de stingere a incendiilor din companiile cu risc ridicat.

      Ce spune legea?

  Fiecare companie este obligată prin lege să aibă un serviciu intern de stingere a incendiilor. Este alcătuit din mai mulți angajați capabili să acționeze eficient în cazul unui incendiu (pericol). 

  Această obligație se aplică tuturor companiilor, indiferent de mărimea acestora.

  Numărul de angajați pe care trebuie să-l aibă acest serviciu este stabilit pe baza analizei de risc și depinde de mărimea companiei dumneavoastră, de tipul activităților și de riscul de incendiu.

  În calitate de angajator, aveți obligația de a asigura pregătirea necesară membrilor serviciului de stingere a incendiilor.

  Este important ca toți lucrătorii să fie conștienți de riscurile de incendiu, acțiunile care trebuie întreprinse în caz de incendiu și procedura de evacuare.

  Oferim arhitecților și companiilor servicii complete de consultanță în domeniul protecției împotriva incendiilor tehnică, structurală și organizatorică. Ca parte a planificării și aprobării oficiale a proiectelor de construcții în conformitate cu reglementările naționale de construcție respective, creăm concepte de protecție împotriva incendiilor pentru planificatori specialiști. Acestea conțin cerințe de protecție împotriva incendiilor specifice obiectului pentru componente și sisteme de siguranță pentru detectarea incendiilor, prevenirea/reducerea răspândirii incendiului, combaterea incendiilor și permite evacuarea rapidă și completă în caz de urgență. De asemenea, efectuăm toate dovezile necesare pentru respectarea cerințelor de protecție împotriva incendiilor din legislația construcțiilor pe baza planului de avizare pentru autoritatea de construcții sau expert inspector de protecție împotriva incendiilor.

      Soluția
  La cerere, examinăm organizarea operațională a protecției împotriva incendiilor și exploziilor în companii și consiliem cu privire la implementarea specifică a măsurilor organizatorice, de exemplu numirea și pregătirea asistenților de apărare împotriva incendiilor și evacuare, crearea reglementărilor și avizelor de apărare împotriva incendiilor și/sau evacuare. (planuri de evacuare și salvare, proces de alarmare etc.), dimensionarea și poziționarea stingătoarelor de incendiu, realizarea documentelor de protecție împotriva exploziilor și revizuirea și dezvoltarea managementului operațional de protecție împotriva incendiilor. La cererea clientului punem la dispozitie si un ofiter de protectie impotriva incendiilor si preluam toate sarcinile in conformitate cu HGR nr. 571/ 2016. Hotarare cu prevederi destul de clare privind categoriile de construcții și amenajări care sunt supuse avizării și autorizării ( PSI )  privind securitatea la incendiu. .

  Cere oferta!

  Descarca

  Descarca