• Wish List (0)
 • compare
 • Marcaj exterior

      Marcaj exterior

  Oferim o gamă largă de servicii specifice. Catalogul nostru de servicii s-a extins, oferind numeroase servicii pentru centrele comerciale:

  Marcaj rutier: atunci când un client ajunge într-un vehicul, trebuie să-și găsească ușor drumul pentru a ajunge la mall; acesta este marcajul de pe sol care trebuie să fie perfect lizibil. Expert în sector de câteva decenii, Prevenirea se ocupă de marcajele exterioare ale podelei garantând un trafic sigur și eficient.

  Parcari: acesta este unul dintre primele contacte pe care clientul le face cu centrul comercial. Prin urmare, este absolut necesar ca acestea din urmă să fie sigure, ușor de accesat, ușor de circulat și ușor accesibile pentru  persoanele cu dizabilități. Prevenirea poate crea astfel o zonă de parcare pe măsură, adaptată și ușor accesibilă de către clienții mall-urilor.

  Semnalizare: în jurul și în interiorul centrelor comerciale, traficul vizitatorilor trebuie să fie cât mai fluid posibil. Instalarea semnalizării este așadar esențială și strategică. PREVENIREA creează și instalează semnalizare conform cerințelor dumneavoastră.

  Vopsire: Oferim proceduri specifice și tipuri de vopsire pentru construirea unui mall.

  PMR: respectarea standardelor de accesibilitate PMR din interior spre exteriorul zonei comerciale.

  Oferim soluții certificate, în care au încredere nume mari.

  Pe toate site-urile centrelor noastre comerciale din România, facem un punct de onoare respectarea siguranței și calității execuției.

  Toate realizările noastre sunt astfel certificate și respectă cu strictețe cadrul legislativ.

  Echipamentele puse la dispoziția echipelor noastre sunt dotate cu cele mai noi tehnologii. De asemenea, agenții noștri beneficiază de instruire regulată, astfel încât aceștia să aibă o cunoaștere aprofundată a industriei și a cerințelor acesteia.


  Cere oferta!