• Wish List (0)
 • compare
 • Marcaj exterior  Marcaj exterior,

  O gamă largă de servicii specifice

  Catalogul nostru de servicii s-a extins, oferind numeroase servicii pentru centrele comerciale:


  Marcaj rutier: atunci când un client ajunge într-un vehicul, trebuie să-și găsească ușor drumul pentru a ajunge la mall; acesta este marcajul de pe sol trebuie să fie perfect lizibil. Expert în sector de câteva decenii, Condamin se ocupă de marcajele exterioare ale podelei garantând un trafic sigur și eficient.

  Parcari: acesta este unul dintre primele contacte pe care clientul le face cu centrul comercial. Prin urmare, este absolut necesar ca acestea din urmă să fie sigure, ușor de accesat, ușor de circulat și ușor accesibile de către persoanele cu dizabilități. Prevenirea a creat astfel o zonă de parcare pe măsură, adaptată și ușor accesibilă de către clienții mall-urilor.

  Semnalizare: în jurul și în interiorul centrelor comerciale, traficul de vizitatori trebuie să fie cât mai fluid posibil. Instalarea semnalizării este așadar esențială și strategică. PREVENIREA creează și instalează semnalizare conform cerințelor dumneavoastră.

  Vopsire: Oferim proceduri specifice și tipuri de vopsire pentru construirea unui mall

  PMR: respectarea standardelor de accesibilitate PMR din interior spre exteriorul zonei comerciale,

  Soluții certificate, în care au încredere nume mari

  Pe toate site-urile centrelor noastre comerciale din România, facem un punct de onoare respectarea siguranței și calității execuției.

  Toate realizările noastre sunt astfel certificate și respectă cu strictețe cadrul legislativ.


  Echipamentele puse la dispoziția echipelor noastre sunt dotate cu cele mai noi tehnologii. De asemenea, agenții noștri beneficiază de instruire regulată, astfel încât aceștia să aibă o cunoaștere aprofundată a industriei și a cerințelor acesteia.

  Cere oferta!