• Wish List (0)
 • compare
 • Servicii toaletari arbori  Citeste mai mult


      Servicii Toaletari Arbori

  Prevenirea va ofera servicii si lucrari de toaletari si defrisari arbori, desfasurate in mediul urban pentru orice tip de situatie existenta pe teren.

  Copacii bolnavi, batrani sau prea incarcati sunt un pericol in zonele locuite. Acesti arbori produc pagube sau victime.

  Caracteristica principala a lucrarilor pe care le executam este reprezentata de nivelul ridicat de siguranta pe care il asiguram, prin alpinisti utilitari cu o bogata experienta.

  Indiferent de specie sau dimensiune oferim servicii de toaletare, defrisare, frezat radacini,tocat crengi indiferent de locatie. Lucrarile se efectueaza utilizand tehnici sigure.

  Eficienta si calitatea lucrarilor executate, cat si raportul Calitate/Pret, va face ca lucrarile de toaletare sau defrisare a arborilor sa se efectueze astfel incat beneficiarul sa nu aibe nimic de reprosat.

       1. Toaletare arbori

  Toaletarea arborilor reprezinta o lucrare tehnica de specialitate dendrologică care are drept scop controlul evoluţiei arborilor, prin reducerea sau suprimarea anumitor părţi dintr-un arbore, scurtarea ramurilor cu o poziţie defectuoasă sau care prejudiciază clădirile/reţelele aeriene din jur/indicatoare rutiere, eliminarea ramurilor uscate sau care prezintă despicături, răni mecanice, cu rolul de a stimula creşterea sau înflorirea, crearea unei forme decorative, echilibrarea arborilor, regenerarea lor cât şi menţinerea acestora în starea de siguranţă.

       2. Lucrari efectuate in siguranta

  Lucrarile de toaletari copaci se realizeaza in deplina siguranta datorita faptului ca din echipa noastra fac partea doar alpinisti utilitari calificati in domeniu.

  Dupa toaletarea copacilor, puteti opta pentru serviciul de tocare a crengilor cu tocator profesional si evacuarea acestora de pe teren.

  Defrişarea arborilor în declin biologic avansat, uscaţi în proporţie de 70-100%;

  Ramurile mari de schelet uscate, începând cu Ø=20 cm se vor tăia etapizat prin fragmentare succesivă, de la vârf spre punctul de inserţie, segmentele lemnoase se ancorează fiind coborâte cu ajutorul frânghiilor sau alte sisteme de susţinere pentru evitarea producerii de accidente de orice natură;

  Se va continua cu defrişarea axului care se execută tot etapizat şi prin ancorare.

  După defrişarea integrală a arborelui se vor extrage rădăcinile cu atenţie pentru a nu fi afectate reţelele edilitare subterane, fundaţiile imobilelor, gardurilor împrejmuitoare, anexelor, etc.;

       3. Defrisam arbori in siguranta

  Taierile copacilor afectati, bolnavi, uscati sau care reprezinta un pericol pentru siguranta oamenilor se face etapizat prin fragmentare succesiva, astfel ca la final rezultatul va fi cel dorit, in conditii de maxima siguranta.

  SERVICIILE NOASTRE SUNT PENTRU ORICE INALTIME

  Indiferent de inaltimea la care lucram, profesionistii Prevenirea sunt mereu pregatit sa faca fata si celor mai mari provocari.

       4. Important

  Lucrarile de toaletare / defrisare ale arborilor se fac pe baza de aviz emis de PMB – Directia de Mediu, chiar daca arborii se afla in curtea personala. Singurele lucrari care se fac fara aviz sunt cele de indepartare a crengilor rupte / uscate si defrisarea arborilor putrezi/ uscati, care sunt in pericol de prabusire.

      Beneficii ale acestui serviciu:

  -Defrisirea arborilor si arbustilor de pe terenul/gradina dvs reprezinta o operatiune complexa, care necesita multa atentie atat la inaltime cat si la nivelul solului.

  -Indepartarea copacilor uscati si bolnavi de pe terenul/gradina dvs

  -Servicii de defrisare copaci 100% sigure.

  -Dispunem de un tocator cioate ce lucreaza pana la 15 cm sub nivelul solului.Tocarea radacinii devine rapidă şi eficientă pentru un cost minim evitand buldoexcavatoarele.

  -Se evita astfel cresterea unor noi lastari din radacina.

  -Se asigura o siguranta sporita in gradina/curtea dvs si se elimina aspectul inestetic dat de ciotul radacinii.

  -Frezarea rădăcinilor este recomandata pentru a evita creșterea lăstarilor din ciotul ramas, pentru a evita aspectul inestetic in gradina, dupa frezare putandu-se nivela terenul cu pamant sau gazon, pentru a evita accidentele.

  Oferim servicii profesionale de curatare si defrisare teren de vegetatie spontana, buruieni, arbusti.

  Neingrijirea terenurilor apartinand persoanelor fizice sau juridice este o problema de interes public, detinatorii terenurilor riscand sa fie amendati conform Hotararii 121/2010 privind masurile de asigurare a ingradirii, salubrizarii si igienizarii terenurilor virane.

  Firma noastra efectuaza servicii de curatare terenuri atat mecanizat, cu mulcer forestier BobCat, cat si manual cu drujbe si motocositoare pe terenuri denivelate sau cu obstacole.

  Servicii de evacuare material lemnos rezultat din toaletari / defrisari de arbori.

  Oferim servicii de tocare a crengilor rezultate din toaletare pentru minimizarea costurilor evacuarii prin reducerea numarului de transporturi efectuate cu basculanta din dotare.

  Defrisarea vegetatiei spontane se realizeaza cu ajutorul unei motocositoare performanta, cu motor pe benzina, cu latime de taiere de 60 cm. Este ideala pentru defrisarea trenurilor cu vegetatie spontana cu diametrul pana la 2 cm.

  Pe terenuri denivelate sau cu obstacole, vegetatia se defriseaza cu motocositoare profesionala.

  Pe terenurile cu o suprafata mai mare de 5000 mp vegetatia se va defrisa cu ajutorul tocatorului forestier.


  Cere oferta!