• Wish List (0)
 • compare
 • Despre noi


       PREVENIREA PENTRU SIGURANTA TA G.I. S.R.L. este o companie de cercetare și consultanță, fondată în 2021, care oferă o gamă largă de servicii proprietarilor de proiecte, arhitecților, administratorilor de proprietăți, companiilor, antreprenorilor sau oricărui jucător în construcții și renovari.


       Cu conceptele noastre personalizate, care respectă cerințele autorităților de protecție împotriva incendiilor, proiectăm soluții care combină calitatea arhitecturală și optimizarea costurilor.

        Susținem proiecte, de la concept până la punere în funcțiune și finalizare.

       Scopul principal al inspecției clădirilor este de a preveni incendiile, de a proteja vieți și de a preveni pierderea proprietății în timpul incendiilor sau a altor situații de urgență.

       Pentru atingerea acestui obiectiv, tehnicianul de prevenire a incendiilor adoptă o abordare colaborativă pentru a informa, consilia și educa managerii și ocupanții cu privire la măsurile de siguranță pentru prevenirea incendiilor.
       Sfaturile noastre de siguranță
       Hotelurile, cinematografele, muzeele, restaurantele, magazinele etc..., sunt locuri în care se concentrează un număr mare de oameni. Pentru a preveni ca cel mai mic incident să se transforme într-o tragedie.
       Este important să respectați cu strictețe regulile de siguranță care trebuie aplicate în „unitățile deschise publicului”

       Audit și Analiză de Risc
       Vă putem vizita sediul și vă putem efectua un audit de securitate la incendiu pe baza reglementărilor de incendiu ale standardelor actuale. Prin efectuarea unui astfel de studiu de către o firmă specializată în expertiză la incendiu, ai siguranța că-ți securizați bunurile.
       Conformitate
       Studiul de conformitate la incendiu este elementul esențial pentru aducerea sediului și a echipamentelor de securitate la incendiu la standarde. Asigurăm instalarea conformă a sistemelor dumneavoastră de securitate și selectam cele mai bune produse de la cele mai mari mărci...
  Instruire pentru produse


       Ai nevoie de informații? Contactează-ne...

       Telefon: 0724 306 714. - www.prevenirea.ro