• Wish List (0)
 • compare
 • Despre noi


  Prevenirea.ro suntem o echipa tanara cu o cultura organizationala orientata spre client, oferim profesionalism, seriozitate si promptitudine.


  Pentru noi este important ca fiecare dintre clientii nostri sa fie multumiti si de aceea oferim o gama variata de produse cat si servicii de calitate, la preturi atractive si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau propunere de imbunatatire a ofertei curente.

  Clientii nostri sunt companii diverse de pe piata romaneasca, carora le oferim servicii  de prevenirea si stingerea incendiilor, protectia muncii la cele mai inalte standarde si produse de calitate la prețuri accesibile.

  Ne bucuram de o reputatie foarte buna in randul clientilor si suntem convinsi ca produsele si serviciile noastre va vor multumi in totalitate si pe dumneavoastra.


  Misiunea noastra

  Noi urmarim sa obtinem rezultate complete, solide, durabile, satisfacatoare.

  Obiectivul nostru este: satisfactia partenerilor fata de rezultatele obtinute cu solutii furnizate de noi, dar si satisfactia noastra fata de aceleasi rezultate.

  Modul prin care atingem acest obiectiv este progresul permanent si continuu prin formare si autoformare.

  Excelam in performanta, pentru ca suntem profesionisti din pasiune.

  Inginerul de protectia muncii si inspectorul de evaluare de riscuri SSM SI PSI, identifica pericolele si evalueaza riscurile, intocmeste evaluarea riscurilor de accidente si boli profesionale in securitate si sanatate in munca si PSI, ofera consultanta SSM in probleme de protectia muncii SSM / PSI  si evaluare de riscuri. In speranta ca oferta noastra vine in intampinarea cerintelor dumneavoastra, asteptam sa ne contactati cu incredere