• Wish List (0)
 • compare
 • Curs de prim ajutor pentru incepatori  Citeste mai mult

      Curs de prim ajutor pentru incepatori

  Oferim certificare de prim ajutor la prețuri accesibile și convenabile pentru companii și persoane fizice. Indiferent dacă asta înseamnă să te conectezi la cursuri captivante conduse de instructori într-o scurtă călătorie cu mașina de acasă sau de la birou, sau la cursuri de calitate care îți oferă toate informațiile de care ai nevoie în câteva minute, eliminăm bătăile de cap din întregul proces. Cu toate acestea, în timp ce accesibilitatea este una dintre prioritățile noastre cele mai mari, asta nu înseamnă că cursurile noastre de prim ajutor și modulele de formare sunt cu nimic mai puțin decât cea mai înaltă calitate disponibilă.

  Ceea ce face ca un curs de certificare de prim ajutor să merite timp este să includă o prezentare completă a tuturor informațiilor necesare într-un mod eficient și complet. Modulele de curs online de prim ajutor oferite sunt clare și ușor de digerat în câteva minute, explicând cum să tratezi diferite răni, afecțiuni cardiace, fracturi, arsuri, otrăviri și multe altele, totul din confortul scaunului tău preferat. Materialul este conceput pentru un studiu rapid, dar aveți opțiunea de va lua atâta timp cât aveți nevoie pentru a finaliza cursul și examenul.

      Prim ajutor

  Oricine a fost implicat vreodată într-o situație de urgență de prim răspuns va cunoaște valoarea și importanța primului ajutor. Acoperind întregul spectru de răni și alte afecțiuni comune, un curs bun de certificare de prim ajutor și un program de formare vă vor putea pregăti pentru o gamă largă de situații diferite.

  Ideea din spatele primului ajutor este de a oferi îngrijiri imediate celor care au nevoie până când profesioniștii medicali ajung la fața locului. În timp ce îngrijirea unui medic instruit este întotdeauna prioritară, de multe ori acești primi respondenți sunt capabili să ia în propriile mâini situațiile de viață sau de moarte. Acesta este motivul pentru care instruirea de prim ajutor de calitate este atât de importantă.

      Curs de certificare de prim ajutor și instruire

  Conceput pentru a fi atât cuprinzător, cât și minuțios, cursul standard de prim ajutor acoperă toate cele mai frecvente leziuni. Vedeți această scurtă prezentare generală a modulelor de curs oferite și modul în care fiecare vă poate ajuta să vă puneți la curent în aproape orice situație de urgență.

      Ce este inclus?

  - Răni - În scopul primului ajutor, răni sunt orice tip de leziune care implică tăieturi, zgârieturi, înțepături sau alte leziuni ale țesuturilor deschise. Modulul nostru va explica toți pașii necesari pentru a acționa eficient, inclusiv ce să căutați și cum să răspundeți până când ajungeți la un nivel mai înalt de îngrijire medicală.

  - Inimă - Rata atacurilor de cord în Romania rămâne ridicată, astfel modul cum răspunzi în acel moment ar putea însemna să salvezi viața cuiva la care ții. Cu instrucțiuni adecvate de prim ajutor, veți învăța tehnici valoroase pentru cazurile acestea, precum și dureri în piept și stop respirator

  - Fracturi - Fracturile, oasele rupte, vânătăile, entorsele și tulpinile pot varia de la ușoare la severe, dar în cazurile mai grave merită să fiți pregătit. Înțelegerea modului de a face despicaturi și sling-uri nu numai că va proteja pacienții de daune ulterioare, dar le va ușura durerea.

  - Arsuri - Arsurile care sunt doar adânci în piele pot fi destul de dureroase așa cum sunt, dar cele mai grave care pătrund adânc în țesutul subcutanat sunt cu totul altă problemă. Învață să cunoști diferența dintre arsurile de gradul I, II și III și cum să reacționezi la toate acestea. Prevenirea infecției și administrarea de medicamente pentru ameliorarea durerii sunt prioritare în toate aceste cazuri.

  - Intoxicații - Deși poate să nu fie ceva la care să nu gândim zilnic, otrăvirile au loc în mod regulat și pot proveni dintr-o varietate de surse, inclusiv insecte, medicamente sau obiecte comune de uz casnic. Aflați cele mai eficiente modalități de a răspunde la supradoze de droguri, mușcături și înțepături și alte tipuri comune de otrăvire.

  - Hemoragii - O hemoragie este o pierdere de sânge care poate apărea în mai multe moduri. În funcție de cantitatea de sânge, hemoragia se poate împărți în patru clase diferite, care necesită un tip diferit de tratament. Totul, de la sângerări nazale la hipoglicemie, este acoperit, pregătindu-vă pentru toate situațiile obișnuite pe care le puteți întâlni.

  - Sufocare - Alimentele și alte surse de blocaj pot obstrucționa căile respiratorii și pot prezenta un risc grav pentru sănătate. A ști cum să răspunzi eficient la diferite pericole de sufocare este o abilitate care poate salva atât viața copiilor, cât și a adulților. A învăța cum să te descurci cu sugari, copii, adulți și oameni inconștienți este necesar pentru a avea o înțelegere deplină.

  - Leziuni - Leziunile pot avea tot felul de forme și dimensiuni, iar a fi pe deplin pregătit înseamnă a avea capacitatea de a răspunde indiferent de circumstanțe. Stropirile chimice, obiectele străine, ochii negri și leziunile la cap sunt unele dintre cele mai frecvente.

  - Șocul - Spre deosebire de șocurile electrice, șocul biologic este un răspuns fiziologic la oricare dintre diferitele condiții de sănătate. Convulsiile și accidentele vasculare cerebrale sunt cele despre care auzim cel mai mult și necesită asistență medicală imediată din partea celor instruiți în acordarea primului ajutor. Aflați despre diferiții factori de risc și despre cum să răspundeți corespunzător.

  Cere oferta!