• Wish List (0)
 • compare
 • Servicii DDD  Citeste mai mult

      Servicii DDD 
  Prevenirea.ro va ofera consultanta gratuita DDD.
  Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie pentru restaurante, hoteluri, clinici, pensiuni, birouri, ateliere, hale, depozite etc. Oferim servicii DDD in toata tara – Odata cu aderarea Romaniei la Comunitatea Europeana s-a introdus obligativitatea tuturor agentilor economici, indiferent de natura activitatii pe care o desfasoara, de a incheia contracte pentru efectuarea operatiunilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare (D.D.D.) cu firme certificate si avizate in acest domeniu. Aceste prevederi sunt reglementate de legislatia in vigoare iar nivelul amenzilor, in cazul inexistentei contractelor mai sus mentionate, este de 2.000 – 8.000 RON (conform Legii nr. 344 / 31.05.2002) care de multe ori este mai mare decat contravaloarea operatiilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare.

       1. Deratizare
  Ce inseamna deratizarea?
  Deratizarea reprezintă un complex de măsuri aplicate de toţi factorii interesaţi pentru reducerea substanţială a populaţiei de şoareci şi şobolani şi menţinerii acestoara la un nivel numeric redus.
  De ce trebuie facuta deratizarea ?
  Stiati ca rozatoarele sunt cele mai numeroase mamifere de pe glob, ele reprezinta o treime din fauna globului? Soarecii pot provoca daune masive economice in intreprinderi din industria alimentara, supermarket-uri, depozite de cereale, dar si in hoteluri si restaurante, deoarece acestia consuma alimente de toate tipurile pe care le si contaminează. Chiar si in casele private pot patrunde uneori si se instaleaza in camari si dulapuri de alimente. Soarecele de casa este si el purtator de numerosi agenti patogeni si paraziti.

       2. Dezinsectie
  Ce inseamna dezinsectia?
  Dezinsectia este actiunea de eliminare ,prin orice mijloace , a insectelor daunatoare pentru sanatatea omului , animalelor sau culturilor agricole . Dezinsecţia reprezintă ansamblul de acţiuni (mijloace şi metode) pentru combaterea insectelor şi păianjinilor care pot vehicula şi transmite boli infecto – contagioase şi parazitare la om şi animale şi care prin acţiunea lor provoacă disconfort şi pagube economice, prin scăderea producţiilor sau prin degradarea unor materiale.
  De ce trebuie facuta dezinsectia ?
  1 .Pentru sanatate .
  2. Pentru confort .
  3. Pentru a proteja natura.
  Stiati ca unele boli sunt transmise cu ajutorul insectelor cum ar fii tantarii, capusele, puricii?
  In ce moment trebuie facuta dezinsectia?
  -Gandacii de bucatarie au devenit insuportabili ?
  -V-ati saturat de intepaturile de tantari?
  -Aveti o curte si va este frica sa nu fiti intepat de capuse?
  -V-ati saturat de bazaiutul mustelor?
  -Omizile si gandacii va distrug copacii si plantele?
  -Dezinsectie nonstop este solutia dumneavoastra.
  Suntem ORIUNDE, ORICAND, dar NU ORICUM si mereu la dispozitia dumneavostra pentru sanatate si comfort.
  Dezinsectia se poate face pe tot timpul anului in functie de problemele dumneavoastra.
  Cat costa dezinsectia?
  -Nu exista un pret fix. Pretul este calculat in functie de suprafata / mp, de gradul de infestare, tipul insectei.
  -Va garantam profesionalism deoarece folosim doar produse de inalta calitate.

       3. Dezinfectie
  Ce inseamna dezinfectia ?
  Dezinfectarea sau dezinfecția este procesul care are ca rezultat eliminarea de pe o suprafață sau un obiect a majorității microbilor și micro-organismelor, fie animale, fie vegetale, dăunătoare.
  De ce trebuie facuta dezinfectia?
  Dezinfectarea locuintei sau a anumitor spatii este indicat sa fie facuta periodic pentru a prevenii imbolnavirea , crescand calitatea vietii si permitandu-ne sa fim multumiti de spatiul in care traim.

  Oferim servicii de DEBACTERIZARE si IGIENIZARE a aparatelor de aer conditionat, interventie recomandata de doua ori pe an, în special primavara si toamna. Aceasta operatiune de debacterizare este importanta pentru sanatatea celor care respira aerul recirculat, dar si pentru o buna întretinere a instalatiilor de climatizare.
  În aparatele de aer conditionat se dezvolta o bacterie numita legionella pneumophila, bacterie care produce o boala acuta respiratorie. Aparatul care nu a fost curatat si debacterizat poate transmite boli periculoase pentru sanatatea celor care respira aerul recirculat.
  Curatarea filtrelor si a unitatii interioare se face cu ajutorul unor solutii si spray-uri speciale, care au ca principal scop dezinfectarea de particule si microbi care se regasesc pe elementii vaporizatorului.
  Importanta serviciilor de igienziare periodica pentru aparatele de aer conditionat
  Grija pentru sanatatea noastra in general trebuie sa fie constanta si directionata catre utilizarea si mentinerea in perfecta stare de functionare a echipamentelor care ne pot ajuta in aceasta directie. Chiar daca s-ar putea crede ca interiorul casei sau al biroului in care lucram sunt protejate prin inchiderea ferestrelor de prezenta aerului exterior poluat cu diferite particule de praf, polen sau chiar virusi, acest lucru nu este posibil in totalitate si oricand pot aparea neplaceri din pricina aerului incarcat cu acesti poluatori.
  Interioarele la randul lor sunt predispune in a dezvolta microorganisme cum sunt acarienii sau mucegaiurile, acest lucru fiind si mai pronuntat in conditii de umiditate si temperatura necontrolate. Combinarea acestor factori poluanti sau mirosuri persistente declanseza la persoanele sensibile (copii, persoane in varsta sau suferinzi ai unor boli cronice repiratorii) crize de astm, rinite alergice sau alte afectiuni ale cailor respiratorii.
  O locuire confortabila si sanatoasa, o activitate productiva de orice fel pusa la adapost din acest punct de vedere se poate obtine prin utilizarea echipamentelor de climatizare moderne care aduc un aport substantial si siguranta pentru sanatatea aerului respirat in incintele in care functioneaza.
  Pentru obtinerea acestor bebneficii orice aparat de climatizare trebuie sa fie intretinut permanent, in fiecare sezon de utilizare si acest lucru se poate indeplini doar prin solicitarea de punere in practica a unei igienizari profesioniste. Se poate considera ca prin utilizarea unui sistem de climatizare curat se vor putea stopa si neutraliza complet toate aceste atacuri poluante, locurirea fiind sigura si confortul ambiental asigurat.

        4. Curatenie
  Prevenirea.ro presteaza prin divizia de curatenie, servicii profesionale de Curatenie ce acopera o gama variata precum curatenie dupa meseriasi, curatenie mecanizata pardoseli, curatenie mecanizata mochete / covoare, curatenie cu abur , curatare bucatarii / hote / grasimi intarite , curatenie panouri solare, curatenie pavaj, curatenie cu presiune etc.
  Detinem sistemul „Management de MEDIU” in conformitate cu cerintele ISO 140001/2015.
  Cunoastem clasificarea si comportamentul tuturor daunatorilor
  Interventii Non-Stop in maxim 3 ore Bucuresti si Ilfov.

  -Asiguram medii sigure, sanatoase si fara daunatori
  -Detinem sistemul de Management al CALITATII in conformitate cu cerintele ISO 9001/2015.
  -Oferim tratamente complete in interiotul si exteriorul spatiilor dumneavoastra.
  -Oferim contracte Dezinsectie si Deratizare incepand cu 50 ron.
  -Oferim garantia lucrarilor efectuate.

  Cere oferta!