• Wish List (0)
 • compare
 • Politica de retur


  Serviciul de Retur gratuit in 14 zile pentru comerț la distanță.


  Condiții generale pentru returul produselor vândute de PREVENIREA.ro:

  Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.


  Cum primesti banii inapoi?

  Poti sa primesti banii inapoi in urma returului in contul din care ai efectuat plata.


  Dreptul la retragere in 14 zile pentru comert la distanta

  Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  -ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.

  -ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.


  In situatia in care la primirea produsului prin firma de curierat se constata faptul ca acesta prezinta defecte, va rugam ca imediat, in intervalul a 24 de ore de la primire, sa ne anuntati telefonic sau pe email cu privire la defectul constatat, pentru a returna articolul catre firma noastra prin intermediul unei firme de curierat agreata de dumneavoastra, urmand ca noi, dupa primirea coletului si dupa verificarea veridicitatii problemei semnalate, sa va trimitem altul in cea mai scurta perioada de timp sau sa va returnam banii in contul indicat de dumneavoastra. Orice reclamatie primita de la dvs. ulterior acestui termen nu va fi luata in considerare.


  Returnarea produselor se va face in adresa : Strada Calan, 26A, Sector 3, Bucuresti.- PREVENIREA PENTRU SIGURANTA TA G.I. S.R.L.